Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.004
- 211
- 1.358
Sezona favori girince korkmuştum zaten. Bir rezillik olmalıydı. Sağolsunlar 10 günde kapattılar tüm eksiği.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olası: Lemina sakat, Torreira cezalı.Şampiyonlar ligin de bizi ağır severler
İyi de Lemina her an sakatlanabilir güvenilmez Berkanla mı oynayacağızCunku OB rotasyon yapmak istemiyor, adam her hafta ayni 11'le cikayim en fazla 2 kisi kenarda soru isareti olsun istiyor. 17-18 kisiyi yonetemiyor cunku bu defa diger oyuncular mutsuz oluyor. Rotasyon sevmeyen adam 3 senedir dar kadroyla uc kulvari goturemeyecegini cozemedi ya da cozmustu aslinda son aciklamalarina bakarsak, ama yonetim yapmiyor mu almiyor mu istedigi oyunculari orasindan emin degilim.
Bugün hiç bi şey bitmez Ata. Bugün diğer kulüplerin transferi kapatmalarını beklerler, yarın kalanların arasından düzgün bir şey kalmışsa ederinin üç katını verip getirirler. Boşa beklemeyin bugün.Bugün kaleci biter ya ben sakinim. Orta saha için asıl gürültü kopmalı, as olmasa da rotasyona genişlik katacak birisi şart.
Sucuklu simit mi diyorsun r.daşSimitçiyle transfer yapmaya çalışırsan böyle aç kalırsın. Sucukçular nasıl iyi mi böyle sucuklar güzel mi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
D planı: Barış'ı satmayıp bu senede kaleye geçirmek
Bu durumda Berkan ve Kaan cok mac yapacak gibi duruyor.İyi de Lemina her an sakatlanabilir güvenilmez Berkanla mı oynayacağız