Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi götünü kaldıramıyor barış giderse yedek fwde gidiyor. barış yaktı bizi.
Bu kadar sinirlendiğim bir futbolcu ayrılışı hatırlamıyorum.
Keita ayrılırken a.polat'a kızmıştım ama bu çok ayrı, bu çok amatör ve saygısızca. Barış Arabistan sonrası şikecilere katılır.

Lookman işini İtalya'da şu an Gardi çözüyordur o konuda rahatım benim asıl korkum bu iş bilmezlerin diğer transferleri yapamayacak olması günün sonunda yine Gardi transferinin üstüne yatıp bakın Lookman aldık havalarına girecek olmaları.

Restes: zorlanabilir.
Costa: Paraya kıyılırsa.
Mamardashvili: Kiralanması için bastırılabilir.
Lammens: ikna edilebilir.
Safonov: kira için bastırılabilir.
Jorgensen: Kira için bastırılabilir.
Vandevoordt: alınabilir.
Fofana: alınabilir.
Areola: alınabilir.
Altay: alınabilir.
Onana: alınabilir.

Tablo bu gibi

Ulan hiç gülecek halim yoktu, şuna denk geldim şimdi 2 dakikadır istemsiz gülüyorum.

20250901_124858.webp

[emoji6][emoji6][emoji[emoji6]]" data-quote="Gökhan Karaman" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Sucuklu simit mi diyorsun r.daş

Severler renktaş kale arkasındaki paralı topluluk daha ağır konuşmak istiyorum ama ceza yicem bunlar bizim kangrenimiz malesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

D planı: Barış'ı satmayıp bu senede kaleye geçirmek

Plan mı kalmış daha A planı B planı C planı yazıyorlar.Hangisi gelirse alacaklar.Benim korkum 29 yaşına gelmiş Ugurcana para basmalari olur.Hem orta sınıf kaleci hem geri dönüşü yok hem maliyeti çok iyi bonservis alırlar.Altayi alsalar daha iyi derim.

Lookman işini İtalya'da şu an Gardi çözüyordur o konuda rahatım benim asıl korkum bu iş bilmezlerin diğer transferleri yapamayacak olması günün sonunda yine Gardi transferinin üstüne yatıp bakın Lookman aldık havalarına girecek olmaları.
Totnam işi iptal olursa lookmani alacagiz pozitif olalim

Sane + Osimhen'i alınca kendilerini nimetten saydılar, her istediklerini getireceklerini sandılar, alternatifsiz transfer listesi ne demek ulan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt