Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa icin bugun son, yarin ama listeler veriliyor.ben bugün son zannediyordum
bir gün daha varsa rahatim
Bu akşam 9a kadar aldılar aldılar zaten araplar dışında alternatif kalmıyor ki lookman için. Barışa falan şu dakika gerek yok yani daha iyi zorunlu alış verdiğinde alırsın.Bu şartları Atalanta kabul etmez ayrıca Barış gittiği senaryoda direk bonservisini alırız yarışabilecek konumda olamazlar.
30 milyon harcamayacak yönetim o zaman. Baştan bütçe yapılırken hiç mi demediler kardeş bizim bütçemiz şu kadar, işte en fazla şu kadar daha üstüne çıkarbiliriz. buna göre liste yap diye. Sen adama 30m luk adamı alırız üstüne kaleci cart curt da alırız dersen alın der o da.Orta saha sol stoper , kaleci yokken sağ beke 31 milyon harcatmasın. İlla singo diyen o.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Singo yüzünden para yoksa sorumlusu okandır. Taktı singoya, bir sürü mevki boş kaldı. Sakın Avrupa sonrası kadromuz dar demesin, geçen yıl da yaptı bunu.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3.5'a biter bu iş açlık sınırının biraz üstündeDirek al düşünme bile
Safa Kaan Öztürk:“Antwerp, bonservis konusunda ikna olmuş durumda. Lammens'e teklif edilen yıllık 3 milyon euro, oyuncu tarafından kabul görmemiş. Oyuncu, 4 milyon euro yıllık ücret istiyormuş.”
Nijeryalı olmasından dolayı Osimhen o işi bize çözer.Bu akşam 9a kadar aldılar aldılar zaten araplar dışında alternatif kalmıyor ki lookman için. Barışa falan şu dakika gerek yok yani daha iyi zorunlu alış verdiğinde alırsın.
Direk al düşünme bile
Safa Kaan Öztürk:“Antwerp, bonservis konusunda ikna olmuş durumda. Lammens'e teklif edilen yıllık 3 milyon euro, oyuncu tarafından kabul görmemiş. Oyuncu, 4 milyon euro yıllık ücret istiyormuş.”
Aynı durumdayım. Beynimde hep şu yankılanıyor10 dkda bir beynim ulan şu duruma düşmeyin nasıl başardılar deyip duruyor
Bu saatten sonra Altay gelse bile 2-2.5 m euro maaş alacak, Onana gelirse 6-7 alır bir daha düşün derim.Bu kaleciyi 4 milyon euro yıllıkla getirenin allah belasını versin derim. Başka bir şey demem.