Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direk al düşünme bile

Safa Kaan Öztürk:“Antwerp, bonservis konusunda ikna olmuş durumda. Lammens'e teklif edilen yıllık 3 milyon euro, oyuncu tarafından kabul görmemiş. Oyuncu, 4 milyon euro yıllık ücret istiyormuş.”

ben bugün son zannediyordum

bir gün daha varsa rahatim
Avrupa icin bugun son, yarin ama listeler veriliyor.

Yani aslinda bizim icinde son gun, yarin cunku elin avrupalisi sana oyuncu satarken iki kere dusunecek cunku yerine kimseyi alamazlar mesela.

Bu şartları Atalanta kabul etmez ayrıca Barış gittiği senaryoda direk bonservisini alırız yarışabilecek konumda olamazlar.
Bu akşam 9a kadar aldılar aldılar zaten araplar dışında alternatif kalmıyor ki lookman için. Barışa falan şu dakika gerek yok yani daha iyi zorunlu alış verdiğinde alırsın.

Barış mevzusu için toplanıyorlardır. Dursun'u 35 milyona ikna edecektir akoç yakalası yönetim kurulumuz.

Orta saha sol stoper , kaleci yokken sağ beke 31 milyon harcatmasın. İlla singo diyen o.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 milyon harcamayacak yönetim o zaman. Baştan bütçe yapılırken hiç mi demediler kardeş bizim bütçemiz şu kadar, işte en fazla şu kadar daha üstüne çıkarbiliriz. buna göre liste yap diye. Sen adama 30m luk adamı alırız üstüne kaleci cart curt da alırız dersen alın der o da.

Singo yüzünden para yoksa sorumlusu okandır. Taktı singoya, bir sürü mevki boş kaldı. Sakın Avrupa sonrası kadromuz dar demesin, geçen yıl da yaptı bunu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo bu takımın hangi eksiğini giderecek merak ediyorum. Doymadık beklere para saçmaya. Bu paraya Boey-Eboue-Mariano-Sanchez birleşimi bir performans göstermesi lazım.

Direk al düşünme bile

Safa Kaan Öztürk:“Antwerp, bonservis konusunda ikna olmuş durumda. Lammens'e teklif edilen yıllık 3 milyon euro, oyuncu tarafından kabul görmemiş. Oyuncu, 4 milyon euro yıllık ücret istiyormuş.”

Bu kaleciyi 4 milyon euro yıllıkla getirenin allah belasını versin derim. Başka bir şey demem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt