GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 155

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
394,6K
Sayfa
155/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giphy.gif

Bunun Şl'den elenip Avrupa kupasına gitmesi de var.

Oyuncuları Şl'ye yetişmese de almak lazım.

Ayrıca hersene Lig şampiyonluğunu da çok elzem. Oradan gelecek 35m Euro civarında para birçok konuda elimizi rahatlatıyor.

Not: gönlüm elbette yetişmesinden yana ama çok sıkıntılı görmüyorum durumu. Bir iki transfer Şl'ye yetişecektir. Sonrası yine birkaç isim daha alırız diye düşünüyorum.

orta saha ismi çıkmıyor alooooooooooo batıyor kulüp , bitmek üzereyiz hala kaleci gündemi var.Taraftar uyuyor kaleci bekliyor hala

En az 2028’e kadar gelmeyecek, adam açık açık gece gündüz çalışıp çocuklarımın büyümesini kaçırdım karşılığında hakaret küfür yedim dedi.

Hele de bu yönetimle imkansız.
Dursun'u kovacağız zaten.
Ya yemin ederim yıldım bu kulübün dinamiklerinden. Gökte gezegenler bile bir araya geliyor ama biz kulübe faydalı adamları bir araya getiremiyoruz.

32 yaşındaki Ederson'a bu paraları vermem dedikten sonra 32 yaşında Martinez'e muhtemelen daha fazlasını vermeye kalkmak. Neyse parası pulu umurumda değil ihtimal varsa alsınlar Martinez'i.

Martinez işi çok zor olurda gelirse manyak büyük iş olur osimhenle eş değerdir gözümde ciddili melo sonrası bu ligi kırar

Bunun Şl'den elenip Avrupa kupasına gitmesi de var.

Oyuncuları Şl'ye yetişmese de almak lazım.

Ayrıca hersene Lig şampiyonluğunu da çok elzem. Oradan gelecek 35m Euro civarında para birçok konuda elimizi rahatlatıyor.

Not: gönlüm elbette yetişmesinden yana ama çok sıkıntılı görmüyorum durumu. Bir iki transfer Şl'ye yetişecektir. Sonrası yine birkaç isim daha alırız diye düşünüyorum.
elenen avrupa da devam etmiyor artık ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt