Martinez'i de Fener almasin yine? 

Hepsi yan fileye gitti yani çocuğun pek yapacak bir şeyi yoktu.Restes son maçta 2 tane rovasata golü yemiş.
Öyle bir sey olsa Fabrizio haber yapmaz, olmayacak seyleri yazmıyor genelde.aston vill kaleci almadan martinezi yollamaz
Adamın suçu yok bizimkiler basiretsiz haber olsa anında here we go verir elin oğlu 2 dakikada transfer çözüyor adamda hemen haberini yapıyor diye bizimkilere değil ona sinirleniyoruz.Romano ya güvenmem
haha bizim gibi Restes/Martinez haberleri gördügü cok belli oluyor
Dursun'u kovacağız zaten.En az 2028’e kadar gelmeyecek, adam açık açık gece gündüz çalışıp çocuklarımın büyümesini kaçırdım karşılığında hakaret küfür yedim dedi.
Hele de bu yönetimle imkansız.
elenen avrupa da devam etmiyor artık ?Bunun Şl'den elenip Avrupa kupasına gitmesi de var.
Oyuncuları Şl'ye yetişmese de almak lazım.
Ayrıca hersene Lig şampiyonluğunu da çok elzem. Oradan gelecek 35m Euro civarında para birçok konuda elimizi rahatlatıyor.
Not: gönlüm elbette yetişmesinden yana ama çok sıkıntılı görmüyorum durumu. Bir iki transfer Şl'ye yetişecektir. Sonrası yine birkaç isim daha alırız diye düşünüyorum.
Yok olur mu, Dursun bey abilik yapar izin vermez böyle şeylere, centilmenlik lazımKadıköy'e 25'nci şampiyonluk kupasını götürelim de şunu yapsın.
![]()