GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 197

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
395,5K
Sayfa
197/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardi ne para istiyorsa versinler de şu ihtiyaç olan yerlere topçu getirse.

Bu beceriksizlerin transfer yapmasını beklemeye kalsak y. yiyeceğiz işte apaçık ortada.
gardiye alacaklarını verdik mi acaba bir de o sorgulanmalı. belki hoca ile görüşerek süreçler yönetti ama yönetim adım atmadı.

transfer avrupada kapanana kadar somut hiç bir şey olmaz boşuna beklemeyin.

orayı bekledikleri çok belli "eh buraya kadar oturduk , duralım biraz daha " gibiler heralde ...dart falan atıyorlardır.
Dursun başkanin ön dişi kavukcunun getirdiği simitten dolayi kırıldığı için toplantida gergin dakikalar yaşanıyor. Kavukcunun ben size simit değil zeytinli açma getirmiştim dediği ve simiti bilerek hatipin masaya koyduğu söylenenler arasında

Alttaki haberi görürseniz paylaşmayın çünkü fake hesaptan alıntılıyorlar.

Emiliano Martinez, Aston Villa'yla 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. (Sky Sports)

Dursun başkanin ön dişi kavukcunun getirdiği simitten dolayi kırıldığı için toplantida gergin dakikalar yaşanıyor. Kavukcunun ben size simit değil zeytinli açma getirmiştim dediği ve simiti bilerek hatipin masaya koyduğu söylenenler arasında
Zeytinli.webp

Zeytinli ha...

Bizim yonetimden bir kisi bile Restes - Tel diye oyuncularin varligini bilmiyordur.. Hatta adi cikmadan Tel nerde oynuyor de stoper falan derler.. Bizim en buyuk eksigimiz gercekten futboldan anlayan bir sportif direktorumuzun olmamasi ..
Tum inisiyatif hocaya ya da menajerlerin keyfi onerecegi oyunculara kaliyor..
Scout departmanina girmiyorum onlara zaten hak getire

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt