say lanmartinez ilk 10a kesinlikle girebilecek bir kaleci değil
gardiye alacaklarını verdik mi acaba bir de o sorgulanmalı. belki hoca ile görüşerek süreçler yönetti ama yönetim adım atmadı.Gardi ne para istiyorsa versinler de şu ihtiyaç olan yerlere topçu getirse.
Bu beceriksizlerin transfer yapmasını beklemeye kalsak y. yiyeceğiz işte apaçık ortada.
Dursun başkanin ön dişi kavukcunun getirdiği simitten dolayi kırıldığı için toplantida gergin dakikalar yaşanıyor. Kavukcunun ben size simit değil zeytinli açma getirmiştim dediği ve simiti bilerek hatipin masaya koyduğu söylenenler arasındatransfer avrupada kapanana kadar somut hiç bir şey olmaz boşuna beklemeyin.
orayı bekledikleri çok belli "eh buraya kadar oturduk , duralım biraz daha " gibiler heralde ...dart falan atıyorlardır.
Sommer ilk 11 oynamiyormu interde heis?Hakan
Sommer
Odobert ya da Tel
hayırlı olsun
Bu yasta olan herhangi bir kaleci icin cok fazla bir bonservis ama Avrupa'da son gun boyle birsey yasanacagi belliydi, tabi daha henuz almadik bakalim ne olacak.Martineze 25 vermek icin geri zekali olmak lazim..
Doğru mu acaba yav
Alttaki haberi görürseniz paylaşmayın çünkü fake hesaptan alıntılıyorlar.
Emiliano Martinez, Aston Villa'yla 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. (Sky Sports)
Dursun başkanin ön dişi kavukcunun getirdiği simitten dolayi kırıldığı için toplantida gergin dakikalar yaşanıyor. Kavukcunun ben size simit değil zeytinli açma getirmiştim dediği ve simiti bilerek hatipin masaya koyduğu söylenenler arasında
Kaynak @Uğur Bulut amcam mıHakan
Sommer
Odobert ya da Tel
hayırlı olsun
Bu beceriksizlerden her türlü hainlik beklenir.gardiye alacaklarını verdik mi acaba bir de o sorgulanmalı. belki hoca ile görüşerek süreçler yönetti ama yönetim adım atmadı.
Ffp nedeniyle transfer tahtası kapalı dönemde yapıldı o hamleler, gayet iyidi kağıt üstünde.+ Andone
Ulkesine gore degisiyor.Avrupa da transfer bitti mi ya da kaç saat kaldı ?