Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçimi kazandı bile. Taraftarlari transfer şampiyonluğunu kutlamaya başladılar yine her seneki gibi hshshsj
Ben sasirmiyorum hic bir seye.(Parasal anlamda)

Artik zaten sportif sinirlarn disina da cikti. Holdingine yuzde 90 vergi indirimi vs.

Baya hayirli isler modundalar ya.

Saadettin ve varsa diger aday 60k da 5er bin oy zor alir bu tabloda. Bunca maasin icine girmeye cesaret edemez, cekilecekler bence.

Kavukcu Hatipoglun dan da beter cikti gibi, en azindan Cuesta Muesta geliyordu.

Her sene ayni hikaye: bizde yangin, Fenerbahçe transfer sezonun sampiyonu, transfer sezonun sampiyonluk kupasini kaldiriyor ve herkez agliyor. Sonuda ayni olur yine.

Erden Timur gibi adamı kaybedersen bunları daha çok yaşarsın, tek başına alayını tokatlayıp delirtiyordu.

Onların 1 ay uğraştığı adamı o 1 günde alıyordu, adam ikna etmekte ve uygun bedele almakta master noktadaydı.

Sanki yaptığı transferleri kendi seçiyormuş yalanına inanıp sarmala soktular küstürdüler adamı. PRcı Apo ve basket oynamıyoruz Hatiple size mutluluklar.

Cuestadan da son dakika bir bomba daha yaşanacak gibi. Djiku gönderir, becao gönderir maaşlarını da öderler daha pis oynuyorlar bu sefer. Cuesta geri dönsün orta saha oynatalım bu saatten sonra daha da bir bok olmaz artık.

Kolo Muani > Juventus = IPTAL

Bu saatten sonra sittin sene Okani elestirmem. Tek elestirim bugüne kadar korumasi olur onu da Galatasaray menfati için yaptığını düşünüyorum. Bakınız Barış olayi. Çıkıp ağır konuşamaz miydi konuşurdu. Biliyor çünkü bunlar bir bok alamaz bari baristan olmiyim diyor.

Kötü oynatir vs diyebilirsiniz ama terim gelse bu yönetime 6 ay dayanamaz

Transfer sampiyonu onlar olsun onemli degil. Biz sene sonunu sampiyon bitirelim. Bir de Liverpool'dan 8 yemeyelim. 🙏

Kulübe bağlı tek Prof düşünen adam vardı o da gardi. Ş.ligi takımı kuracağım dedi yok ettik adamı bak yine yok. 2 gün sonra başlarlar gardi gel diye. Bu saatten sonra size y.b. dese haklı adam.

Osimhen ikna edilirken neler dedi ne hale geldi takıma bak. Herif çok net mutsuz ve stresli bu da sahada yüzüne yansıyor. Ben bu seneyi bıraktım artık. Devre arası osimhen falan da kalmaz diyeyim. Aldığımız paraya bırakırız gider 50 milyonunu da çatır çatır yer.

Frankfurt'tan 3, Liverpool'dan 5 yedikten sonra ben gideceğim diye yönetime bildirir zaten.

Erden Timur gibi adamı kaybedersen bunları daha çok yaşarsın, tek başına alayını tokatlayıp delirtiyordu.

Onların 1 ay uğraştığı adamı o 1 günde alıyordu, adam ikna etmekte ve uygun bedele almakta master noktadaydı.

Sanki yaptığı transferleri kendi seçiyormuş yalanına inanıp sarmala soktular küstürdüler adamı. PRcı Apo ev basket oynamıyoruz Hatiple size mutluluklar.
Limit olmayan dönem adama denk geldi, eminim ki Napoli başkanının ağzından girip burnundan çıkıp 60'a falan bititirdi, adam müzakere etmeyi de iletişimi de bunlardan kat ve kat iyi biliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt