Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.789
- 11.693
- 1.473
Benim midem yandıSabah kalkıp 3 tane poğaça fln yiycem sanırım
Sinirden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim midem yandıSabah kalkıp 3 tane poğaça fln yiycem sanırım
Sinirden
Sorun lig mi sadece? Veya fenerin naptığı mı? Hadi bazılarında sadece yedeklerin kötü, yav takımın 2 mevkisinde hiç oyuncun yok.Her sene ayni hikaye: bizde yangin, Fenerbahçe transfer sezonun sampiyonu, transfer sezonun sampiyonluk kupasini kaldiriyor ve herkez agliyor. Sonuda ayni olur yine.
Şu ortamda İlkay’a teklif götürmememiz aptallıktan başka bir şey değil. Özelliklede son maç böyle bir eksikliğin bariz ortaya çıkmasından sonra.Şampiyon olup olmamayı geçtim, adamlar olmak için ellerinden geleni yapıyorlar, en azından istekleri var, bizimkilerde de kaptırmak için ellerinden geleni yapma gibi bi refleks var şuanda.
Evet o yuzden 110 milyon euro harcadik.siyasi baskılardan transfer yapmuyoruz sanırım.
Sadece kereme onay verin talimati gelmedi anlasilansiyasi baskılardan transfer yapmuyoruz sanırım.
Sabah kalkıp 3 tane poğaça fln yiycem sanırım
Sinirden
Seçim kazanmak için herkesi indiriyor manyak herifasensio üsstüne ilkayı napcak bu serefsizler yav
oç7 yide almisken
N.K.F.V.A.S
son 3 sezondur bu yazılıyorSadece kereme onay verin talimati gelmedi anlasilan
Yönetim sampiyonlugu satti