Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündem yoğun ya iyice harlıyorlar işteBu fb ilkay olayı nerden çıktı? Bazıları bilerek kolpa yapıyo gibi hissediyorum.
Olabilirler. Saka degil. Beyinsiz ismail'e futbol ogretebilir.İlkay’ı alırlarsa şampiyon olurlar.
Bunu bende bekliyorum ve fb medyasi servis edecek görüntüleri. Haa şimdiden söyleyeyim bu grcr itibariyle milli takimin Dünya kupasına gitme durumu bitmistir. Gs-Fb birbirine yerlilerdr girdiği an öyle bir ihtimal kalmazBüyük ihtimal Milli takim antremanlarinda irfan’la ismail yüksek’le samimi ve neseli görüntüler verecek baris
Yani daha cok sinirlenecegimiz günler yakin
Ya şimdi bunu tek bir kişi özelinde de demeyeceğim. Transfer sezonunun başından beri okuyorum nöbeti.Yahu zaten kaleciye ihtiyaclari vardi ve Ederson'a salca olduklari belliydi. Adamlar icin gayet iyi bir hamle. Bunda tek bir suclu var. O da kuslar degil.
Bayerne gidicek gibiAtalanta CEO'su Percassi: anda Lookman kadro dışı ve bu sezon Atalanta'da oynama ihtimali sıfır"
Goztepe gavur takimi adamlar proje takimi kurmus şirket gibiGöztepe de iyi oyuncular var alalım
Sami Yen salliyordur ama mantikli bir sallama. Man Utd'in ne zaman ilgilenmeye basladigi onemli.Bu doğruysa komik