Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 senelik kalecimizin yerine adam koyamadınız 3 ayda, orta saha Allah a emanet bir sakatlık yada kart ceza durumunda muadili olmayan adamlar Efe atacak herhalde Osimhen e pasları bu ateş üfleyerek sönmez

Biz burada bu kadar yangın yapıyoruz, eğer yöneticiler zaten biz şampiyonlar liginde ilk 24'e kalamayız, epi topu oynayacağımız 7 maç, onu da Günayla idare ederiz, alacaksak lig için alırız rahatlığında değilse ben hiçbir sey bilmiyorum.

Daha çok ararız

1756678635861.webp

Lookman yarin bir yere gitmezse Sali günü gecen seneki Osi hikayesinin benzeri yasanabilir mi acaba

Ş.ligini artık unutun abi ya. Oraya transfer falan yetişme ihtimali yok geçtiğimiz senelerden hiç mi akılanmadınız bunların bir transferi yapması minimum 2 ay.
Öyle konudan kopuklar hep menajerler üzerinden iş ilerliyor o yüzden herkesin elinde listemiz geziyor.
Daha iyi uzulme, ilk 4 maci oynadiktan sonra 2 puanda olunca son 4 mac lay lay lom gecer zaten boyle anca tepki alirlar yoksa milleti aptal yerine koymaya devam edecekler.

3 senedir hala plan program yapmasini bilmeyen yonetimin bu saatten sonra da degismeyecegi asikar. Lig sampiyonluklari ile bizi kandiriyorlar, ve sirf Fenerle sidik yarisinda 1 puan onunde olalim diye mutlu olan taraftar var , Avrupa bizim neyimize? Sifir heyecan var suan cunku o hevesimi bitirdiler.

Nobetci admin kim? Her an patlayip infilak edebilirim beni kodeste sabah görürsen 1 paket parliement getir adminim

@Danyal Artemis

Ben Lammens için hep kulübün 20 beklentisi var diye haberler gördüm. 12.5 falan razı olsalar alınırdı diye düşünmekteyim. Tabi son güne bırakınca ve Manu da ilgilenince 25'leri gördü. 17, 18 lere kolayca biterdi orası bariz.

Forumda sayfalar ilerledikçe beklenti ve isimler düşüyor

5 saat önce donna yazanlar önce uğurcan şimdi onana yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt