İlhan Kara
Kırmızı Üye
14 senelik kalecimizin yerine adam koyamadınız 3 ayda, orta saha Allah a emanet bir sakatlık yada kart ceza durumunda muadili olmayan adamlar Efe atacak herhalde Osimhen e pasları bu ateş üfleyerek sönmez
Daha iyi uzulme, ilk 4 maci oynadiktan sonra 2 puanda olunca son 4 mac lay lay lom gecer zaten boyle anca tepki alirlar yoksa milleti aptal yerine koymaya devam edecekler.Ş.ligini artık unutun abi ya. Oraya transfer falan yetişme ihtimali yok geçtiğimiz senelerden hiç mi akılanmadınız bunların bir transferi yapması minimum 2 ay.
Öyle konudan kopuklar hep menajerler üzerinden iş ilerliyor o yüzden herkesin elinde listemiz geziyor.
Nobetci admin kim? Her an patlayip infilak edebilirim beni kodeste sabah görürsen 1 paket parliement getir adminim
Lookman'i alabilmek icin Baris'i 50'ye satmak lazim. Bu yonetim BAY'i 30 civarina peskes cekecek. Bakin izleyin.Onana lookman ve İlkay alsınlar ben kabulüm. Parayı lookmana bassinlar.
Sorun bizimkilerin bitmek bilmeyen pazarlığı bence sürekli bekletiyoruzEsas komik olan 2 kalecisi olan fenerin bir günde gelip Ederson’u alması. Bizim aylardır almak için uğraşıyor olmamız.
onanayı alın
barış da ağlayarak özür dilesin
bi de u23 os kiralayın
bunada razıyız
ALLAH kahretmesin !!!!!
Lookman yarin bir yere gitmezse Sali günü gecen seneki Osi hikayesinin benzeri yasanabilir mi acaba
Bunun bir aşaması daha var. Aldıkları kaleci tutmayacak seneye yine kaleci arayacağızmusleranın bırakacağı 2 senedir belli biz son güne kaleci transferini bıraktık allah aşkına şaşıran oldu mu ?
Yarın Münih'e imzayı çakarLookman yarin bir yere gitmezse Sali günü gecen seneki Osi hikayesinin benzeri yasanabilir mi acaba
EvetSiyaset gerçekten engel olabilirmi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En çöpü de o. Kusura bakmayın. Çok rezil goller yeriz.Onanayı almak lazım eldeki en makul opsiyon o