Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedim ya rakam yalan olabilir

ama stratejinin yanlışlığını anlatmak istedim
Strateji baştan sona yanlış. En başta tek oyuncuya 1 sene içinde 75 milyon euro vermemiz bana doğru gelmiyor mesela. Bunu şu anda rahatlıkla yazıyorum çünkü transfer sürecinde de yazmıştım. Hala bir çılgınlık olarak geliyor. 30 milyon euro defansa vermek. Geçen sezona kadar bizim en pahalı transferimiz 20 milyona Sara idi. 5-8'e bulun demiyorum da 15-20 5 tane futbolcu mu bulamayacaktık yani iyi?

l0MYzpdBbrH6HKjF6.webp

Gs olmus ciftlik, Zaniolo Milanoda takılıyor transferinin bitmesini bekliyormuş, Barış zaten ayrı dünyada, yöneticiler desen çapsızlık paçadan akıyor. Allah sonumuzu hayretsin.

Geçen sene de ayni halti yediler ya bonservisi bilmiyorum da 60-70 harcamısızdır yani en az yazın. Devre arasi yine batirdilar 20 falan da orada harcadilar boş para. Şimdi de 100 milyona 3 tane adam aldılar işte. Adamlar devraldiğindan beri Erden den batırdıkça batırdılar. Ama laf falan da edilmiyor beleş zahaya kiralik 3.2/3.5 maasa kiralanan dombeleye edilen gibi.
bu arada daha önce son güne kalan transfer windowlarının tamamının hayal kırıklığıyla sonuçlanmış olduğunu hatırlatayalım

sadece erden timur son gün ndombele'yi fln alabilmişti, ki o da başarı sayılmaz zaten

ama şu bütçeyle bu yaz ii sıçtılar harbi
fazla bişey beklemeyiniz bence, hatta çok büyük iht kimseyi alamuyacaklar
IMHO

Gs olmus ciftlik, Zaniolo Milanoda takılıyor transferinin bitmesini bekliyormuş, Barış zaten ayrı dünyada, yöneticiler desen çapsızlık paçadan akıyor. Allah sonumuzu hayretsin.

Bu kulüp efsunlu olabilir mi? Bu yönetimle biz nasıl şampiyon oluyoruz 3 yıldır? Akıl alır iş değil. Bilimle mantıkla açıklanamaz bu.

zaniolo işi tam bir saçmalık.. artık karar versen mi hoca? gidecek mi kalacak mı? adam ortalarda geziyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt