Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.414
- 5.987
- 1.173
Boku yeriz net. Hem de afiyetle yeriz.size bir soru
allah korusun osimhen şu sıralar 2 ay sakatlık yaşasa ne oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boku yeriz net. Hem de afiyetle yeriz.size bir soru
size bir soru
Strateji baştan sona yanlış. En başta tek oyuncuya 1 sene içinde 75 milyon euro vermemiz bana doğru gelmiyor mesela. Bunu şu anda rahatlıkla yazıyorum çünkü transfer sürecinde de yazmıştım. Hala bir çılgınlık olarak geliyor. 30 milyon euro defansa vermek. Geçen sezona kadar bizim en pahalı transferimiz 20 milyona Sara idi. 5-8'e bulun demiyorum da 15-20 5 tane futbolcu mu bulamayacaktık yani iyi?dedim ya rakam yalan olabilir
ama stratejinin yanlışlığını anlatmak istedim
silas anderson
Düzenli olarak 7.5 reyting alıyorKulübüyle ne sorun yaşıyor ve nasıl bir oyuncu ?
bu arada daha önce son güne kalan transfer windowlarının tamamının hayal kırıklığıyla sonuçlanmış olduğunu hatırlatayalım
sadece erden timur son gün ndombele'yi fln alabilmişti, ki o da başarı sayılmaz zaten
ama şu bütçeyle bu yaz ii sıçtılar harbi
fazla bişey beklemeyiniz bence, hatta çok büyük iht kimseyi alamuyacaklar
IMHO
yok artik. silas anderson'u tanimiyor musun?Kulübüyle ne sorun yaşıyor ve nasıl bir oyuncu ?
Gs olmus ciftlik, Zaniolo Milanoda takılıyor transferinin bitmesini bekliyormuş, Barış zaten ayrı dünyada, yöneticiler desen çapsızlık paçadan akıyor. Allah sonumuzu hayretsin.