Yav hasan vallahi yıldız isimlere de ihtiyacımız var futbolu bilen isimler bunlar. Hakan 32 İlkay 34 yaşında bunlar artık çok üst seviye enerjiyi kaldırabilecek oyuncular değil zaten. Ne kadar yıldız olsalar da artık bir çıtaları var.6 transfer çok fazla bir de hep yıldız isimler yönetilemez bir durum olur. Kaleci, u23 orta saha Barış'ın durumuna göre kanat gayet yeterli. 11 kişi sahaya çıkıyorsun 6-7 tane rotasyonda gözün kapalı oynatacağın oyuncu olursa yeterli diğerleri de genç kazanılacak isimler olsun.
HAydaaaacalhanoglu ne alaka? kerem'den bosalan hain kontenjanini hakan ile mi dolduracagiz?
Para yönetcilerin de cebinden çıkmıyor ama. Kulübün kasasından çıkıyor, zar zor belimizi doğrultuyorken abuk subuk harcamalarla tekrar batık duruma gelip saçma sapan futbolcu grubuyla can çekişmeyelim istiyor taraftar haklı olarak. Tartışılmaz isimlere zaten kimsenin lafı yok. Burada asıl eleştiri transfer döneminin başında 15-20'ye alabileceğin adamlar için bugün 30-40 milyonlara çıkılması. Bu bir yönetim beceriksizliği, Galatasaray'ın yarınlarından eksilten hareketler. İsyanın asıl sebebi bu.adama gerek sosyal medyada gerekse çevresinde kaleci alınmadı diye milyonlarca insan sövdü olursa Türkiyenin en iyi YERLİ kalecisini alacak.Maliyet hesabı hiçbir zaman yapmadı iyi futbolcu mu kötü topçu mu ona bakarım.MAliyet hesabı yöneticilerin işi sanki para cebinizden çıkıyor ben anlamıyorum bu tür isyanları