GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 382

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
393,3K
Sayfa
382/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan iyi kaleci tıpkı Eren gibi yükselen bir takımda yükselecektir, Eren içinde benzer şeyleri söyleyip çok istemiştim ama Hakan bu kadar gelmek isterken alınmazsa harbiden yazıklar olsun derim.

Şu an açıkçası Uğurcan'dan daha önemlisi Hakan Çalhanoğlu meselesidir. Hakan ayrılmak için elinden geleni ardına koymaz İnter'i yıpratır bizimkilerde umarım zorlar.

ilkay vu uğurcan ile kapatırlar beyler

belki lig u23 1 adam daha alırlar

maalesef dağ fare doğrurur

hakan lookman derken eldeki kanatlar da gider

Trabzonspor taraftarı da harbi salak sanki şampiyon olacaksınız. 29 yaşındaki kaleciye bu teklif gelmiş, omuzlarda göndermeleri gerek

ugurcan gayet ii kaleci

dün samsun musabakasinda bi ton top cikardi

meblag yüksek,tepki anlasilabilir

1 ay önce petrovic i alabiliyoduk bu paralara

6 transfer çok fazla bir de hep yıldız isimler yönetilemez bir durum olur. Kaleci, u23 orta saha Barış'ın durumuna göre kanat gayet yeterli. 11 kişi sahaya çıkıyorsun 6-7 tane rotasyonda gözün kapalı oynatacağın oyuncu olursa yeterli diğerleri de genç kazanılacak isimler olsun.
Yav hasan vallahi yıldız isimlere de ihtiyacımız var futbolu bilen isimler bunlar. Hakan 32 İlkay 34 yaşında bunlar artık çok üst seviye enerjiyi kaldırabilecek oyuncular değil zaten. Ne kadar yıldız olsalar da artık bir çıtaları var.
Yoğun dinlenme periyotları gerekecek.
Zaten tam hazır olana kadar bu adamlar aralık olur.
Barış fizik olarak 2 kişilik etki bırakıyordu onun yerini sallai dolduramaz şimdi doğruyu konuşalım.
Bu sabah itibariyle zaten orta saha+10 numarada en az 2 oyuncu eksiğimiz vardı. Bu akşam itibariyle 1 tam 1 muallak da ekstra kanat ihtiyacı doğdu.
Totalde 4 adamın zaten geldiğinde fizik olarak geçen seneki kadroyu yakalıyoruz.
Üzerine kaleci 5 oluyor zaten.
Berkan da gidiyor deniliyor orta saha şu dakika sara, lemina, torreira varsa bonus kaan.
5. oyuncu yok.

adama gerek sosyal medyada gerekse çevresinde kaleci alınmadı diye milyonlarca insan sövdü olursa Türkiyenin en iyi YERLİ kalecisini alacak.Maliyet hesabı hiçbir zaman yapmadı iyi futbolcu mu kötü topçu mu ona bakarım.MAliyet hesabı yöneticilerin işi sanki para cebinizden çıkıyor ben anlamıyorum bu tür isyanları
Para yönetcilerin de cebinden çıkmıyor ama. Kulübün kasasından çıkıyor, zar zor belimizi doğrultuyorken abuk subuk harcamalarla tekrar batık duruma gelip saçma sapan futbolcu grubuyla can çekişmeyelim istiyor taraftar haklı olarak. Tartışılmaz isimlere zaten kimsenin lafı yok. Burada asıl eleştiri transfer döneminin başında 15-20'ye alabileceğin adamlar için bugün 30-40 milyonlara çıkılması. Bu bir yönetim beceriksizliği, Galatasaray'ın yarınlarından eksilten hareketler. İsyanın asıl sebebi bu.

Hadi lan Lazlar ilk defa bir işe yarayin tesisi mı basiyorsunuz ugurcanin evi mi napiyorsaniz yapın bu maliyetlere geleceğine ben Jankat ile maça çıkılmasına tamamım. Yönetim sizi de Allah bildiği gibi yapsın hepsi sizin suçunuz tüm bu olanlar bir tane bile iş beceremiyor olusunuz orada olmayı hak etmeyen reziller ordusundan ibaretsiniz alayiniz bir tane Erden Timur etmezsiniz alayiniz

1756753023773.webp
1756753025554.webp
1756753026573.webp
1756753027656.webp
1756753028675.webp

Beyler telefon işi belli oldu işte. Bizimkilerde B.E a gidip o zaman sizde bize Uğurcan icin güzellik yapacaksınız demiş. Bütün taşlar yerine oturuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt