- 18 Mayıs 2011
- 53.683
- 57.761
- 4.613
Uğurcan>Ederson bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lookman'dan bir tarafı tutumuş, Gardi baba üzerine çalışıyordur yarın Barış giderse net akşamına indiririz.Paikolojik üstünlüğün tillahını görsünler sonra
Götü kars kaşarı küfü bağlamış asensioya alvareze skriniara taliscaya para verip getirmeye benzemez
Eren'de benzer hikayeydi Uğurcan'da olduğu seviyenin çok üstüne çıkabilir.Uğurcan>Ederson bu arada
kesinlikle öyle çok çok önemli olur bizim için ilkay, tek pasla savunma arkasına koşu atan adamı kaleci ile karşı karşıya bırakabiliyor,kilit pas özelliği,oyun kurma özelliği olan oyuncu, maç sıkışsa bile maçı çözme potansiyeli yüksek,hakanda da benzer özellikler var,tabi oyunu bu adamlara kurdurman lazımIlkay da bir sikinti cikmasin baska birsey istemiyorum
Kıyas Edersonsa zaten Günay da daha iyidir.Top tutabilen herhangi bir kaleci iyidir Ederson'danUğurcan>Ederson bu arada
Lammens bizi istemiyor yani ilgilendiysek gelen haberler bu yönde, eğer öyleyse onuda fazla kurcalamaya gerek yok. Donnarumma açıklanmazsa, PSG Donnayı açık sezon olan birine verir. Ederson fenerin elinde patlar zuhah2 saat de doldu normalde. Son 1 saate ya açıklanır ya evrak yetişmedi zart oldu vs haberi düşer, Lammens’de açıklanmadı sanırım
ama bu biraz halamın bıyığı olsa amcam olurdu gibi bişi.Kapandıbugün transferin son günü mü avrupada bu arada?
Maaşı az diye mi almadık? Yoksa Toulouse kaleci transferini yetiştiremediği için mi iptal oldu?Yanlış
Maaş 1.5tu, bonuslarla mı yazdı bilmiyorum
Bonservis doğru
IQ yoksunu herif sadece bizim 2 Manu maçında 3 hata yapmıştı. 20 dk'lık taşşak geçme videosu mevcut YouTube'da. Kendini yorma yani tekrardan.Vaktim olsa 2 senelik Manu hatalarından Salako edit yapıcam...Tek probem muhtemelen en az 2 kere döner şarkı... Bıktırır izleyeni...
Herif her şeyi biliyor ama her şeyi
Hay işte bunu bende anlamıyorum, hadi Inter hiç bir koşulda salmıyorum diyor, Uğurcan'a verileecek para ile neler alınır neler ya.uğurcana vereceğimiz parayı neden hakana vermiyoruz günayla uğurcan arasında uçurum yok