Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paikolojik üstünlüğün tillahını görsünler sonra

Götü kars kaşarı küfü bağlamış asensioya alvareze skriniara taliscaya para verip getirmeye benzemez
Lookman'dan bir tarafı tutumuş, Gardi baba üzerine çalışıyordur yarın Barış giderse net akşamına indiririz.

Çok ozr bir şey değildi şu takıma bir kaleci, bir sağ bek, bir sol stoper ve bir orta saha almak. Mayıs, haziran, temmuz, ağustos tam 4 ay vardı. Gittiler yine bir şeyleri eksik bıraktılar. Son güne bırakıp panik transferlere yöneldiler. Bu sene şampiyonlar ligi için tarihi bir fırsat vardı. Gerekli takviyelerle, iyi bir kamp dönemi ile ilk 24 e girme heyecanı yaşayabilirdik.

Artık gelen gelsin, giden gitsin diyerek bitsin bu transfer dönemi. Söylenecek çok şey var. Ama hata bizde. Zaha, Ziyech, Tete vb. transferlere sevinip Cuesta, Aurier, Jelert, Zaniolo vb. fiyasko transferleri yaşattılar bize. Bir de bu yetmezmiş gibi bay ve aktürkoğlu gibi hainlerin türemesine göz yumdular. Bu sene lig de kurtaramaz bu yönetimi.

Ilkay da bir sikinti cikmasin baska birsey istemiyorum
kesinlikle öyle çok çok önemli olur bizim için ilkay, tek pasla savunma arkasına koşu atan adamı kaleci ile karşı karşıya bırakabiliyor,kilit pas özelliği,oyun kurma özelliği olan oyuncu, maç sıkışsa bile maçı çözme potansiyeli yüksek,hakanda da benzer özellikler var,tabi oyunu bu adamlara kurdurman lazım

bugün transferin son günü mü avrupada bu arada?

2 saat de doldu normalde. Son 1 saate ya açıklanır ya evrak yetişmedi zart oldu vs haberi düşer, Lammens’de açıklanmadı sanırım
Lammens bizi istemiyor yani ilgilendiysek gelen haberler bu yönde, eğer öyleyse onuda fazla kurcalamaya gerek yok. Donnarumma açıklanmazsa, PSG Donnayı açık sezon olan birine verir. Ederson fenerin elinde patlar zuhah :asd: ama bu biraz halamın bıyığı olsa amcam olurdu gibi bişi.

Hala forumda şunu alın yeter bunu alın yeter diyenler var nasıl yetiyor anlamıyorum takımda 2 kanat oyuncusu var bazı bölgelerin yedeği yok ilkay ve hakan gelmeli yusufu gönderip 4 yabancı hakkını da kullanmalıyız

Vaktim olsa 2 senelik Manu hatalarından Salako edit yapıcam...Tek probem muhtemelen en az 2 kere döner şarkı... Bıktırır izleyeni...
IQ yoksunu herif sadece bizim 2 Manu maçında 3 hata yapmıştı. 20 dk'lık taşşak geçme videosu mevcut YouTube'da. Kendini yorma yani tekrardan.
Bu b** çuvalını isteyen adamları gördükçe cinnet geçiyorum.

uğurcana vereceğimiz parayı neden hakana vermiyoruz günayla uğurcan arasında uçurum yok
Hay işte bunu bende anlamıyorum, hadi Inter hiç bir koşulda salmıyorum diyor, Uğurcan'a verileecek para ile neler alınır neler ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt