Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanı da alırsak, Barış gidişi yerine sağlam bir yabanci(Lookman) gerisi de kiralık şeklinde doldurulmali bu kadar kontenjan actiklarina göre.
Hakan'i ben de isterim ama bu saatten sonra Inter bırakmaz. Kontenjanda rahatladigimiza göre alternatif yabancilara bakılabilir. Özellikle Lookman gibi absürd oyuncu çekilmiyorsa u23 kontenjanına orta saha ve kanata ayırirdim ben olsam.

23117RA68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakani alıp sadece ligde oynamak tam bizlik bir olay olur sadece burda yasaniyor öyle bir şey

Şuan PSG-City tarafı bekleniyor gibi geldi bana. fenerde hala Ederson'u girmedi.

1756757600231.webp

Tahminim 27.500

Yabancı futbolcu yasağı falan mı geldi neden Lookman harici 1 tane yabancı oyuncu ismi yok ?

Hakan havalimaninda sizin yapacaginiz ise tüküreyim derse hakli

Bu senaryoyu senelerdir görüyoruz, şişirilmiş yerli futbolculara parayı basan takımlar daima günün sonunda kaybediyor, yıllardır altyapıdan, potansiyelli yerlilere yatırım yaparak fark yarattık, yada Selçuk gibi free, Burak gibi düşük maliyetli çıkış maddelerini kullandık, rakiplerimiz parayı ve doğal olarak yüksek maaşları yerli popüler isimlere basarak günün sonunda kaybeden oldu, bizde Uğurcan ile bu furyaya katılmış olduk, inşallah bir daha böyle finansal açıklaması olmayan bir transfer rezilliği yaşamayız.

Yav icerden 1 saat kala bende ogrenirim bilgiyi 1 gün onceden rakam yazan adam duyumcudur

Martinez gelmek istemedi muhtemelen yada anormal bir yıllık istedi, diğer alternatiflerde olmayınca Uğurcana kalmışız belli ki. Okan buruk transfer konusunda ciddi sıkıntılı maalesef ortalama profilde bize gelebilecek bir adamı bulamıyoruz, aşırı maliyetli adamların peşindeyiz hep. Bu zaten sürdürülebilir değil.
O yönetimle alakalı kimseyi indirime ikna edemiyorlar. 75 bonservisi olan adama bile 80 verdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt