Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
yusufu saymıyorum o da lig içinde kiralanır2 Genel yabancı boşluğu var
+1'de Jelert'in gitmesinden var.
Yusuf duruyor hala yabancı kontenjanında o da, U23'de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yusufu saymıyorum o da lig içinde kiralanır2 Genel yabancı boşluğu var
+1'de Jelert'in gitmesinden var.
Yusuf duruyor hala yabancı kontenjanında o da, U23'de
Hakan'i ben de isterim ama bu saatten sonra Inter bırakmaz. Kontenjanda rahatladigimiza göre alternatif yabancilara bakılabilir. Özellikle Lookman gibi absürd oyuncu çekilmiyorsa u23 kontenjanına orta saha ve kanata ayırirdim ben olsam.Hakanı da alırsak, Barış gidişi yerine sağlam bir yabanci(Lookman) gerisi de kiralık şeklinde doldurulmali bu kadar kontenjan actiklarina göre.
Burhancan 25+ bir oyuncu dedi, Ali Naci 22+3 bonus+1 oyuncu (Ahmet Kutucu, Yusuf Demir ya da Berkan)kimse uğurcanın kaç paraya girdiğini yazmıyor
hakanı bekliyor röportaj geliyor
kimse yazamiyor cunku kiyamet kopacakkimse uğurcanın kaç paraya girdiğini yazmıyor
Cuesta Vasco haberleri döneminde kolpacı diye paylaşmıştım ama Spartak’a gitti sonuçta@Okan Mason büyük keşif yapmış.
Safa ile Burhan Hakan’ı rehin alsın; Galatassray’a satmazsanız bırakmayacağız desinlerÇözerse Burhan, Safa çözer zorla getirecekler helal olsun.
O yönetimle alakalı kimseyi indirime ikna edemiyorlar. 75 bonservisi olan adama bile 80 verdiler.Martinez gelmek istemedi muhtemelen yada anormal bir yıllık istedi, diğer alternatiflerde olmayınca Uğurcana kalmışız belli ki. Okan buruk transfer konusunda ciddi sıkıntılı maalesef ortalama profilde bize gelebilecek bir adamı bulamıyoruz, aşırı maliyetli adamların peşindeyiz hep. Bu zaten sürdürülebilir değil.