Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Osimhen
2 Sane
3 Torreira
4 Sanchez
5 Sara
6 Singo
7 Icardi
8 Lemina
9 Jakobs
10 Sallai
11
12
13
14

Başka yabancı da yok takımda

Son üçünün ne vereceği de belli değil. İdeal kadroda 3'ü de yedek hatta. Bu kadar az yabancıyla başarılı olma şansın yok. Yerli de almadın
Icardide şu haliyle 0.5 bir adam onu atliyoruz transfer yangınindan da.

Hayri conta'nin en büyük kulübe geldim demesinde tutarlilik yok, en serefli kulübe geldim demesinde hic yok. Neyse ne hali varsa görsün, bizden giitigi gün zaten alakamiz bitmistir.
Mhy abisinden önden ders almıştır böyle konul diye

Ya o kadar arkadaşın var, icardisine kadar millet seni el üstünde tutmuş yaptığın açıllamaya bak

En şerefli kulüp nedir? Şerefini satmanın bedeli 5 m maaş mı

3 ayda geçen seneden takımda olan osimhen hariç aldıkları oyuncu sayısı 2

Takımda hala 5 eksik varken bu adamlar bu eksiklerin birini bile tamamlayamaz.

bizi sikintiya dusuren sey kaleci transferi haric baris’in gitmek istemesi. digerleri ivir zivir isler. hem ilk 11, hem double double yapacak oyuncumuz olmasi bir kenara herif tam 5 mevkiyi yedekliyordu. baris’i kaybetmek cok ekstra kulfet getiriyor yedek kulubesi acisindan bile.

Yav bu güne kadar bir planları vardır belki dedim ama barışın %20 payından ne mal oldukları belli bunların o derece ilgililer takımla kadroyla.

Ş.ligi geçti lig için 15 gün var kadro dışı kalmış kim varsa gidip alacaksınız almayan neler yaşar görürsünüz.

Yav bu güne kadar bir planları vardır belki dedim ama barışın %20 payından ne mal oldukları belli bunların o derece ilgililer takımla kadroyla.

Ş.ligi geçti lig için 15 gün var kadro dışı kalmış kim varsa gidip alacaksınız almayan neler yaşar görürsünüz.
Halbuki önceden 2m€ lara hal edebilicegin mi konu.

Bundan 7 sene önce Şubat ayında kızım mı önce doğar, forvet mı alırız derken doğumdan bir gün önce Diagne almıştık. Şimdi de birinci sınıf okul kaydımız var. Nakil için sistemi kapatmışlardı Perşembeden beri. Bugün yarın açılmasını bekliyoruz. Bakalım yarın kızım mı önce kayıt olacak yoksa kaleci mi önce gelecek...

bence yol yakınken şampiyonlar ligi sevdasından dönsünler 2-12 eylül arası 5-6 oyuncu alsınlar ligde yolumuza bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt