Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok fazla negatiflik var. Fener’in transferlerinin tamamini biz alsaydik; onlarda sadece Osimhen, Sane ve Singo’yu alsaydi memnun olur muydunuz ? Sadece saglam bir kaleci bile alinsa gayet iyi bir transfer sezonu bana gore.

Geçen seneki orta saha rotasyonun: Torreira-Lemina-Sara-Demirbay-Mertens-Kaan-Berkan...
Bu seneki orta saha rotasyonun: Torreira-Lemina-Sara-Kaan-Berkan-Yunus(?)-Yusuf(?)
(Yunus'a soru işareti koydum çünkü kanatta da adam çok kısıtlı Barış'tan sonra)
(Yusuf'u da sayayım mı saymayayım mı bilemediğim için soru işareti)

Geçen seneki stoper rotasyonun: Davinson-Apo-Nelsson/Cuesta-Kaan-Metehan-Arda
Bu seneki stoper rotasyonun: Davinson-Apo-Kaan-Metehan-Arda
(Singo'yu yazmıyorum çünkü başka sağ bek yok)

Geçen seneki santrafor rotasyonun: Osimhen-Batshuayi/Morata-Barış (aslında baştan Icardi de vardı)
Bu seneki Barışsız santrafor rotasyonun: Osimhen-obez Icardi

Nasıl gayet iyi bir transfer sezonu oluyor?

barış dansözünü ikna edip 1 sene performans alırlarsa sorunların yarısı çözülür

defansa sanchez santrafora osimhen almadıkları sürece en iyi kadro bizde

tüm bunlardan bağımsız,, osimheni getirdikleri günde aynı noktadaydık şimdi de aynı noktadayız

erden timurun ahı var, istifa edin

Zalewski için davul zurna gidip dönen de Kavukçu idi. Yani çok bir esprisi yok onun.

Barış kavgali olduğu adam için bile bir aksiyon almiyor umudu kes ondan bence.

Bunların kavga mevzusu kesin mi? Bana asparagas gibi geliyordu, artık hepten geliyor. Kavgalı olsalar neden Instagram'da takip etsin ki hala? Ufak bir tartışma yaşayıp tatlıya bağlamışlardır zamanında en fazla...

Uyuyamıyorum olm.
Kadrodan 2 oyuncu eksildi hala gelen yok. Biri diğeri italyada az cash miktarı artarsa yada zorunlu opsiyon verin lan derlerse yarın o da gider 3 yabancı hakkı kalır.
Yusuf 0 eleman 2+2 de tüm bu olasılıklar var ve şuan ismi düşen 1 kişi bile yok.

1 günde 3 oyuncu alınabilir elbet ancak son gün geçtikten sonra başını verirler sana oyuncunun.

Donnarumma hayali sattılar burda hala Donnarumma olabilir diyen falan var, alacağımız en iyi kaleci Onana onun da maaşını ödeyebilirsek

Geçen seneki orta saha rotasyonun: Torreira-Lemina-Sara-Demirbay-Mertens-Kaan-Berkan...
Bu seneki orta saha rotasyonun: Torreira-Lemina-Sara-Kaan-Berkan-Yunus(?)-Yusuf(?)
(Yunus'a soru işareti koydum çünkü kanatta da adam çok kısıtlı Barış'tan sonra)
(Yusuf'u da sayayım mı saymayayım mı bilemediğim için soru işareti)

Geçen seneki stoper rotasyonun: Davinson-Apo-Nelsson/Cuesta-Kaan-Metehan-Arda
Bu seneki stoper rotasyonun: Davinson-Apo-Kaan-Metehan-Arda
(Singo'yu yazmıyorum çünkü başka sağ bek yok)

Geçen seneki santrafor rotasyonun: Osimhen-Batshuayi/Morata-Barış (aslında baştan Icardi de vardı)
Bu seneki Barışsız santrafor rotasyonun: Osimhen-obez Icardi

Nasıl gayet iyi bir transfer sezonu oluyor?
Nelsson, Cuesta, Jelert, Yusuf, Demirbay’in gecen sene hicbir faydasi olmadi. Singo tek basina bunlarin tamamindan fazla sure alir, ayrica Arda Unyay var. Mertens gitti, Sane geldi. Gecen seneki Mertens’den daha fazla faydali olacagi garanti. Gecen sene Muslera oynarken burdaki cogu kisi Gunay oynasin dedi. Baris yerine adam alinmadan satilmaz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt