Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.706
- 6.593
- 1.048
rakibimiz ilk defa bizden iyi kadro kurdu kimse masal anlatmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok fazla negatiflik var. Fener’in transferlerinin tamamini biz alsaydik; onlarda sadece Osimhen, Sane ve Singo’yu alsaydi memnun olur muydunuz ? Sadece saglam bir kaleci bile alinsa gayet iyi bir transfer sezonu bana gore.
Nerde yav, bi kaleci orta saha ile en iyi kadro sende. Yarisamazlar bile. Osimhen, sane, singo ancak hayalini kurarlar.rakibimiz ilk defa bizden iyi kadro kurdu kimse masal anlatmasın
sol kanatları daha iyi 10 numaraları daha iyi ,kalecileri daha iyi orta sahaları daha iyi, ilkayı da alacaklarNerde yav, bi kaleci orta saha ile en iyi kadro sende. Yarisamazlar bile.
Alayını ortaya koy 10 la çarp 5 e böl, Osimin sol bilmem nesi etmezrakibimiz ilk defa bizden iyi kadro kurdu kimse masal anlatmasın
Senin forvetin daha iyi savunman daha iyi kanatlarin daha iyi, orta saha daha iyi. Fred cöpünü savunmayin burda.sol kanatları daha iyi 10 numaraları daha iyi ,kalecileri daha iyi orta sahaları daha iyi, ilkayı da alacaklar
aynen osimhenle kurtarırız, hayal görüyorsunuzAlayını ortaya koy 10 la çarp 5 e böl, Osimin sol bilmem nesi etmez
sol kanatları daha iyi 10 numaraları daha iyi ,kalecileri daha iyi orta sahaları daha iyi, ilkayı da alacaklar
hangi kanatların daha iyi bizde Sane-Yunustan başka kanadın yokSenin forvetin daha iyi savunman daha iyi kanatlarin daha iyi, orta saha daha iyi. Fred cöpünü savunmayin burda.
yarını bekliyorum Otel baskını içinçık bi hava al rtaş iyi değilsin
Bi kalecin iyi görünmeyebilir o mevzuda bitmedi henüz.aynen osimhenle kurtarırız, hayal görüyorsunuz
Barış kavgali olduğu adam için bile bir aksiyon almiyor umudu kes ondan bence.
Baris gitmis degil henüz.hangi kanatların daha iyi bizde Sane-Yunustan başka kanadın yok
yarın görürsünBaris gitmis degil henüz.
Nelsson, Cuesta, Jelert, Yusuf, Demirbay’in gecen sene hicbir faydasi olmadi. Singo tek basina bunlarin tamamindan fazla sure alir, ayrica Arda Unyay var. Mertens gitti, Sane geldi. Gecen seneki Mertens’den daha fazla faydali olacagi garanti. Gecen sene Muslera oynarken burdaki cogu kisi Gunay oynasin dedi. Baris yerine adam alinmadan satilmaz zaten.Geçen seneki orta saha rotasyonun: Torreira-Lemina-Sara-Demirbay-Mertens-Kaan-Berkan...
Bu seneki orta saha rotasyonun: Torreira-Lemina-Sara-Kaan-Berkan-Yunus(?)-Yusuf(?)
(Yunus'a soru işareti koydum çünkü kanatta da adam çok kısıtlı Barış'tan sonra)
(Yusuf'u da sayayım mı saymayayım mı bilemediğim için soru işareti)
Geçen seneki stoper rotasyonun: Davinson-Apo-Nelsson/Cuesta-Kaan-Metehan-Arda
Bu seneki stoper rotasyonun: Davinson-Apo-Kaan-Metehan-Arda
(Singo'yu yazmıyorum çünkü başka sağ bek yok)
Geçen seneki santrafor rotasyonun: Osimhen-Batshuayi/Morata-Barış (aslında baştan Icardi de vardı)
Bu seneki Barışsız santrafor rotasyonun: Osimhen-obez Icardi
Nasıl gayet iyi bir transfer sezonu oluyor?