Emrah Duvar
Taçsız Kral
Allah razı olsun en azından nezaket gösterip dinliyorlarmış bizim beceriksizleri.
Gardi ve icardiye kaldı işDonnarumayı ikna edemez bizim beceriksizler ama
Çok zor, bi tarafta city var. Ayrıca adam zaten anlaşmış bu saatten sonra vazgeçirmek imkansızGardi ve icardiye kaldı iş
O da yanlis hamle olurdu, Sommer alinmadi diye bu yonetime de kizilmaz.söyledik burda Sommer'i almalıydık haziranda diye, burda da çok bilmiş arkadaşlar vardı 37 yaşında adam mı alınır diye herkes çok biliyor şimdi izlersiniz günayı
Bunlarin kapasitesi Onana veya Altay getirir. Caplari o.Bizim yönetimi anca city'nin elinden donnarumayı kapmak gibi imkansız bir iş kurtarır yoksa taraftar ağızlarına edecek
alacağımız en iyi kaleci onana şuan ona da 7m maaş vereceğizO da yanlis hamle olurdu, Sommer alinmadi diye bu yonetime de kizilmaz.
City yarin alamazsa, Donna’ in fazla bir secenegi yok.Donnarumayı ikna edemez bizim beceriksizler ama
Hala donnaruma yaziliyor hayret bir sey ya, ingiltere deadlineda 10 dk kala martienz united 3 dk kala lammens aston yapar bom bok bakarsin..Gunaydin bu arada, bakiyorum hala Lammens konusunda haber yok.
Aston a gidicek gibiGunaydin bu arada, bakiyorum hala Lammens konusunda haber yok.
Man Utd Martinez’i alirsa Aston Villa Lammens’i indirecek gibi. Yoksa Lammens zu Man Utd.Gunaydin bu arada, bakiyorum hala Lammens konusunda haber yok.