Can Canbay
Parçalı Üye
Yönetimin beceriksizliğinin suçlusu nasıl taraftar oldu yavsöyledik burda Sommer'i almalıydık haziranda diye, burda da çok bilmiş arkadaşlar vardı 37 yaşında adam mı alınır diye herkes çok biliyor şimdi izlersiniz günayı
Yönetimin beceriksizliğinin suçlusu nasıl taraftar oldu yavsöyledik burda Sommer'i almalıydık haziranda diye, burda da çok bilmiş arkadaşlar vardı 37 yaşında adam mı alınır diye herkes çok biliyor şimdi izlersiniz günayı
Bugün onların transfer dönemi bitiyor. Gün içinde donna imzayı atar city'eCity yarin alamazsa, Donna’ in fazla bir secenegi yok.
Alamasak bile, City’yi zarara zokalim.
Edersonu 8-10 maaş çok diye almayıp Onanaya 7 milyon maaşmı verecez tam bizlik..Kiralık onana ile biter bu iş shhshshhshshshshhs sinir krizi geçirmelik
Lammens > Onanaalacağımız en iyi kaleci onana şuan ona da 7m maaş vereceğiz
Lammens'i alamayacağız abi inanmayın haberlere alakamız bile yoktur şuanLammens > Onana
yari maliyetine hemde
Bizim yönetimi anca city'nin elinden donnarumayı kapmak gibi imkansız bir iş kurtarır yoksa taraftar ağızlarına edecek
Lig zaten başladı, üstüne 4 maç çıkıp 1 gol yedik. Günay var kalemizde en azından.Kalecisiz lige başlamak. Bunu dünyada hiç kimse yapmamıştır.
Orası zaten öyle. Messi bile getirseler böyle pasif ve gs'yi ezdiren yönetim istemem ben deTransfer yapsalar bile gitmeleri lazım
Ben bir yerlere biat eden bir GS başkanı ve yönetimi istemiyorum
GS'ın hakkını koruyamayan bir yönetim istemiyorum
Derhal istifa etmeliler