Donnarumma yazmaya gerek yok artık gideceği adres belli
Alternatiflere acilen yönelmemiz lazım bunu yapamazlarsa sıkıntı büyük zaten
Alternatiflere acilen yönelmemiz lazım bunu yapamazlarsa sıkıntı büyük zaten
Adama soz verilmis transferler konusunda diyorlar, nasil Osimhen kim? Bilmem kac milyon euro bagladik oyle para Turkiye'de gorulmemis. Bosuna tripli degil son zamanlarda. O da umdugu transferleri goremiyor.osimhen bile kim ya oynayacak essek gibi. bi tripler seziyorum onda da hayırlısı. 100m bağladık herife.
Bu arada David Ornstein Tier 1 - KAP gibi adam. Islak imza olmadan kesin konusmaz. Bu temkinli konusmalar o yuzden. Bu transferin olmama ihtimali %1 falandir. Ama olmazsa da Ederson’u satmama olayi da dogrudur.City Donnarumma gelmezse Ederson transferine onay vermeyecekmiş.
Böyle bir olasılığa inandığımdan değil ama PSG ve Donnarumma'yı bir şekilde ikna etsek ve Ederson işi yatsa bu sefer de biz çok eğlenmez miyiz...
Neyse rüyalar.gif farkındayım...
Belli olmaz florya işini halletti. Maddi sıkıntı çıkarsa sıvışabilir
Buna senin paran bile yetmezbarış zaniolo gitsin donnarumma lookman alın abi hadiiiiiii

Bu riski almalrindan dolayi bile yonetim 2026 da secilmemeli. Boyle kumar oynanmaz.City Donnarumma gelmezse Ederson transferine onay vermeyecekmiş.
Böyle bir olasılığa inandığımdan değil ama PSG ve Donnarumma'yı bir şekilde ikna etsek ve Ederson işi yatsa bu sefer de biz çok eğlenmez miyiz...
Neyse rüyalar.gif farkındayım...
Maaş dengesi çok büyük bela olacak dediğimizde dalga geçiliyordu...
Bunun önemli bir denge olduğunu umarım acı tecrübe ile öğrenilmiştir.
1 veya en fazla 2 kişi istisna olabilir ama ilk 11 içinde bile maaşlar arasında uçurumlar var.
Rotasyon oyuncularına girmiyorum bile...
Akıl yoksa para da kurtarmıyor/yetmiyor.İşi öyle bir noktaya getirdiler ki, haysiyetleri için parayı basıp Donnaruma'yı almaları lazım. Beyinsiz yöneticinin pisliğini para temizler.
ulan bizde göremiyoruz gece 3 e kadar uyku tutmadı. herkes işine baksın. transfer değil onun derdi bana kalırsa. içerdeki osimhen 20 alıyor biz 2 muhabbetine takılmadıysa bir sey bilmiyorum.Adama soz verilmis transferler konusunda diyorlar, nasil Osimhen kim? Bilmem kac milyon euro bagladik oyle para Turkiye'de gorulmemis. Bosuna tripli degil son zamanlarda. O da umdugu transferleri goremiyor.