GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 69

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392K
Sayfa
69/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donnarumma yazmaya gerek yok artık gideceği adres belli

Alternatiflere acilen yönelmemiz lazım bunu yapamazlarsa sıkıntı büyük zaten

osimhen bile kim ya oynayacak essek gibi. bi tripler seziyorum onda da hayırlısı. 100m bağladık herife.
Adama soz verilmis transferler konusunda diyorlar, nasil Osimhen kim? Bilmem kac milyon euro bagladik oyle para Turkiye'de gorulmemis. Bosuna tripli degil son zamanlarda. O da umdugu transferleri goremiyor.

City Donnarumma gelmezse Ederson transferine onay vermeyecekmiş.

Böyle bir olasılığa inandığımdan değil ama PSG ve Donnarumma'yı bir şekilde ikna etsek ve Ederson işi yatsa bu sefer de biz çok eğlenmez miyiz...

Neyse rüyalar.gif farkındayım...
Bu arada David Ornstein Tier 1 - KAP gibi adam. Islak imza olmadan kesin konusmaz. Bu temkinli konusmalar o yuzden. Bu transferin olmama ihtimali %1 falandir. Ama olmazsa da Ederson’u satmama olayi da dogrudur.

Belli olmaz florya işini halletti. Maddi sıkıntı çıkarsa sıvışabilir

Şu Florya işi ne oldu ben takip edemedim. Bir ara ihale iptal olacak herhalde deniyordu, sonra bir baktım iş olmuş... Nasıl oldu, ne oldu, kim aldı, hani bu mevzuda çekincesi olan muhaliflerin de makul bulduğu bir anlaşma yapıldı mı... kaçırdım ben detayları... özetleyebilir misiniz...

İşi öyle bir noktaya getirdiler ki, haysiyetleri için parayı basıp Donnaruma'yı almaları lazım. Beyinsiz yöneticinin pisliğini para temizler.

City Donnarumma gelmezse Ederson transferine onay vermeyecekmiş.

Böyle bir olasılığa inandığımdan değil ama PSG ve Donnarumma'yı bir şekilde ikna etsek ve Ederson işi yatsa bu sefer de biz çok eğlenmez miyiz...

Neyse rüyalar.gif farkındayım...
Bu riski almalrindan dolayi bile yonetim 2026 da secilmemeli. Boyle kumar oynanmaz.

En kotu cikarir cebinden livakovici alacaklarini verir bonservisinden cikar, gene bu hale dusmez. Herif gozu karartmis bu hatayi yapmaz. Sirf fabrizioya 1 2 milyon ateslemis olabilir tivitler icin.

Maaş dengesi çok büyük bela olacak dediğimizde dalga geçiliyordu...

Bunun önemli bir denge olduğunu umarım acı tecrübe ile öğrenilmiştir.

1 veya en fazla 2 kişi istisna olabilir ama ilk 11 içinde bile maaşlar arasında uçurumlar var.

Rotasyon oyuncularına girmiyorum bile...

Neden maaş dengesi, yabancı sayısı, harcama limiti gibi konular hep bize sorun oluyorda bu şikecilere geldiğinde herkes sus pus oturuyor.

Biz osimhene yüksek maaş verdik diye bir tarafını yırtanlar duran kiralama ücretinde sustular. Şikeciler orada hileye başvurup adamın maaşını kiralama ücreti olarak gösterdiler.

Yahu adamların maaş tablosu 150 milyona yaklaştı şu son transferler ile. Deli gibi maaş veriyorlar. Hani denge? Bir tane spor yorumcusu da gündeme almıyor. Şu durumda biz olsak kıyamet kopardı.

Adamların borç 25 milyar tl yi aşmış. Havada uçan kuşa borçlular ama hala transfer yapıp para harcıyorlar. Nerede uefa? Güya bizim kasamız da çok para var. O para kasada kaldıktan sonra ben ne yapayım. Faydasını görmedikten sonra.

Hani harcama limitleri. Adamların harcama limiti 100 milyon euro. Maaş, bonservis, td ücreti her şey dahil. Ama sadece oyuncu maaşları 100 milyon euro üzeri. Uefa'dan ceza almaları gerekiyor. Ama nerede? Bir Allah'ın kuluda sormuyor bunlar bu adamları olmayan limitle nasıl alıyor diye. Yönetim ses çıkarmıyor bile. Şikayet etmiyor. Biz olsak gene kıyamet kopardı.

Yahu adamların 18 yabancısı olmuş. Hala yabancı oyuncu peşindeler. Şunu biz yapsak medyada içimizden geçerler. Tff nerede hani? Adamlar döndürüp döndürüp şu an oynatıyorlar bunları.

Tüm bunlar varken denge sadece bize mi geçerli şimdi?

Yapmayın Allah Aşkına. Sponsorlarından bile belli. Hükümet bunlara artık bu sene açık çek vermiş. Git bu sene şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yap demiş. Ben senin arkandayım demiş. Tff ve hakemler zaten yıllardır ellerinde. Hükümette yürü ya kulum demiş.

Dursun denilen şahısı da arayıp sen sus otur oturduğun yere demişler. O da oturuyor işte.

Sen git kereme izin ver ertesi gün adam edersonu getirsin.

O kadar yazdık çizdik. Bununla olmaz diye. Alın görün sonucu işte.

Bugünün hareketli geçmesi lazım transferlerin seyahat planı imza aşaması evrak işleri falan anca yetişir o gün bugün olmalı yarın değil

Şampiyonlar Ligi listesi verilmesine kaç saat kaldı? Sayaç tarzı bir şey yok mu

Adama soz verilmis transferler konusunda diyorlar, nasil Osimhen kim? Bilmem kac milyon euro bagladik oyle para Turkiye'de gorulmemis. Bosuna tripli degil son zamanlarda. O da umdugu transferleri goremiyor.
ulan bizde göremiyoruz gece 3 e kadar uyku tutmadı. herkes işine baksın. transfer değil onun derdi bana kalırsa. içerdeki osimhen 20 alıyor biz 2 muhabbetine takılmadıysa bir sey bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri