GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 70

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
70/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Florya işi ne oldu ben takip edemedim. Bir ara ihale iptal olacak herhalde deniyordu, sonra bir baktım iş olmuş... Nasıl oldu, ne oldu, kim aldı, hani bu mevzuda çekincesi olan muhaliflerin de makul bulduğu bir anlaşma yapıldı mı... kaçırdım ben detayları... özetleyebilir misiniz...
Osimhen'in transfer edildiği günlerde o hengâmede 300 milyon dolara paket edildi. Tepki almadan o işi halletmiş oldular. Mission completed yani

Bu arada David Ornstein Tier 1 - KAP gibi adam. Islak imza olmadan kesin konusmaz. Bu temkinli konusmalar o yuzden. Bu transferin olmama ihtimali %1 falandir. Ama olmazsa da Ederson’u satmama olayi da dogrudur.

Ya tabi biliyorum Ornstein'ı... Donnarumma da zaten haftalardır beklediği City'ye gider. PSG-City arasında prüz çıkacağını da sanmam. Hani tek olasılık 30 civarı pazarlıktalarsa ve daha imzalanmadıysa bir anda 40+ vererek PSG'yi caydırabilir miyizdi ama Donnarumma yine bize gelmeye ikna olmaz, PSG de City'e satar pazarlık ettikleri rakama...

Bugünün hareketli geçmesi lazım transferlerin seyahat planı imza aşaması evrak işleri falan anca yetişir o gün bugün olmalı yarın değil

Şampiyonlar Ligi listesi verilmesine kaç saat kaldı? Sayaç tarzı bir şey yok mu
Singo'yu 3 ayda, Osimhen'i 2 ayda alıp toplam 5 eksikle 1 Eylül 2025'e gelen adamların bir şey yapacağına inanıyor musunuz gerçekten?

Şu Florya işi ne oldu ben takip edemedim. Bir ara ihale iptal olacak herhalde deniyordu, sonra bir baktım iş olmuş... Nasıl oldu, ne oldu, kim aldı, hani bu mevzuda çekincesi olan muhaliflerin de makul bulduğu bir anlaşma yapıldı mı... kaçırdım ben detayları... özetleyebilir misiniz...
3 firma son ihale gorusmesine girdi, canli yayinlandi son gorusme.

2 firma gelmsiti, 1 firma TRAFİGE TAKİLDİ.

Zarflardan teklifler acildi, okundu. 3 4 kafetarya masasinin birlestirip ihale komisyonu masasinda adnan polat bos bir kagida kalemle teklifleri yazdi dusunecegiz dedi

Kazanan NİVAK oldu(hep bu floryada fiyatlama icin baz alinan projede) ve tam rakamini hatirlamiyorum ,konusuna gitsen ozetlenmistir orda , adan polatin" sundan daha fazal olmaz" diyerek degersizlestirdigi meblagda anlasildi.

Bir pesinat alma soz konusu idi - onuda tam hatirlamiyorum kacti sunan yanlis yazmak istemem.

Ama potansiyelinden daha azi garanti edilerek verdik projeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri