GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 72

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
72/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson için 13 milyon veremedik mi yani şimdi City'e bana ilginç geldi bu durum

Yıllık maaş sorunu çıktı ortaya bence hem takımın genel maaşı hem de Ederson'un yüksek talepleri olabilir

Telefon geldi falan boş iş

Bizimkiler kendilerince bir strateji güdüyorlar ve o strateji başarılı olmuyor

Dursun ne anlar futboldan, baksan o kadar para harcadık der

Osi 15
Singo 5
Sane 12

Şuradaki maaş yükü brüt 50 m euro üstüne 115 m euro bonservis altına girdik, tarihte yok bu der.

Sen önceliklerini iyi bilmezsen bunlar yaşanır.

Stoper orta saha ve kaleci, hepsi sağ bekten daha önemli pozisyonlardı. Şunu hala anlamadık ya Eren Elmalı oynuyor solda, maliyeti ortada.

Singo Eren’in 10 katı bonservis, 5 katı maaş, böyle düzende tabii huzursuzluk çıkar.

Sonra Barış hain Apo hain Yunus hain

Böyle saçma sapan bir maaş skalası olabilir mi yaa

3 firma son ihale gorusmesine girdi, canli yayinlandi son gorusme.

2 firma gelmsiti, 1 firma TRAFİGE TAKİLDİ.

Zarflardan teklifler acildi, okundu. 3 4 kafetarya masasinin birlestirip ihale komisyonu masasinda adnan polat bos bir kagida kalemle teklifleri yazdi dusunecegiz dedi

Kazanan NİVAK oldu(hep bu floryada fiyatlama icin baz alinan projede) ve tam rakamini hatirlamiyorum ,konusuna gitsen ozetlenmistir orda , adan polatin" sundan daha fazal olmaz" diyerek degersizlestirdigi meblagda anlasildi.

Bir pesinat alma soz konusu idi - onuda tam hatirlamiyorum kacti sunan yanlis yazmak istemem.

Ama potansiyelinden daha azi garanti edilerek verdik projeyi.

Buna zamanında muhalefet edenlerin tepkisi ne oldu?

Lammens ve Donnarumma imza attigi an kalecisiz kaldik.
Ve bu denklemde lammens artik x2 bonservis ve ne az x2 maas. Donnaruma da imkansiz meblaglar...

Gercekten su ihtimal de aklima geliyor. Donnaruma maasini vermek istemeyebilir city, temmuzda onlarin da adi Lemmans ile geciyordu. Trafford arkasina Lemmans alabilirler hic sasirmam.

Ama yuzde 99 donnarumayi alacak city, bizimkiler hala mal gibi mucize olsun da osimhen gibi sansli olmayi bekliyor.

Boyle planlama, boyle akil, boyle aptallik az gorulur.

Neden maaş dengesi, yabancı sayısı, harcama limiti gibi konular hep bize sorun oluyorda bu şikecilere geldiğinde herkes sus pus oturuyor.

Biz osimhene yüksek maaş verdik diye bir tarafını yırtanlar duran kiralama ücretinde sustular. Şikeciler orada hileye başvurup adamın maaşını kiralama ücreti olarak gösterdiler.

Yahu adamların maaş tablosu 150 milyona yaklaştı şu son transferler ile. Deli gibi maaş veriyorlar. Hani denge? Bir tane spor yorumcusu da gündeme almıyor. Şu durumda biz olsak kıyamet kopardı.

Adamların borç 25 milyar tl yi aşmış. Havada uçan kuşa borçlular ama hala transfer yapıp para harcıyorlar. Nerede uefa? Güya bizim kasamız da çok para var. O para kasada kaldıktan sonra ben ne yapayım. Faydasını görmedikten sonra.

Hani harcama limitleri. Adamların harcama limiti 100 milyon euro. Maaş, bonservis, td ücreti her şey dahil. Ama sadece oyuncu maaşları 100 milyon euro üzeri. Uefa'dan ceza almaları gerekiyor. Ama nerede? Bir Allah'ın kuluda sormuyor bunlar bu adamları olmayan limitle nasıl alıyor diye. Yönetim ses çıkarmıyor bile. Şikayet etmiyor. Biz olsak gene kıyamet kopardı.

Yahu adamların 18 yabancısı olmuş. Hala yabancı oyuncu peşindeler. Şunu biz yapsak medyada içimizden geçerler. Tff nerede hani? Adamlar döndürüp döndürüp şu an oynatıyorlar bunları.

Tüm bunlar varken denge sadece bize mi geçerli şimdi?

Yapmayın Allah Aşkına. Sponsorlarından bile belli. Hükümet bunlara artık bu sene açık çek vermiş. Git bu sene şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yap demiş. Ben senin arkandayım demiş. Tff ve hakemler zaten yıllardır ellerinde. Hükümette yürü ya kulum demiş.

Dursun denilen şahısı da arayıp sen sus otur oturduğun yere demişler. O da oturuyor işte.

Sen git kereme izin ver ertesi gün adam edersonu getirsin.

O kadar yazdık çizdik. Bununla olmaz diye. Alın görün sonucu işte.

Çünkü onlara bu ülkede hiç bir zaman kurallar uygulanmadı. Adamlar şike yaptı, tescillendi, küme düşmedi, üstüne mağdur oldular.

Çünkü onları koruyan melekleri var.

Çünkü, Atatürk' ün adını ağızlarına alıp, yaptıkları ortada.

Her sene düzenli olarak yaz aylarını yatarak tatil ve PR ile geçirip son güne bir sürü eksikle giren kulüp anca 10 yılda 2 veya 3 tane balık yakalar, en iyimser tabloda.

Diğer türlü hep akşam pazarından kimsenin x sebeplerden ötürü almadığı/gönderemediği adamların içinden menajer artıklarını getirirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri