GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 74

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
74/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0 hic olmadi. Divandan once zaten hallolmus oldu isler. İtiraz etse laf etse bosa cikardi yani.

Artik surec takip edilecek kati sekilde. Riva gibi boluk porcuk isler olursa 4 senede falan gelir beklerken daha uzun surede de alabilriz (olmaz gerci bu arada o ama garanti edilen para /hasilat paylasimi yuzde 50 oldugu icin su an emlak piyasasi artis gosterirse OK olunabilr. Genede olabilecek paradan minimuma eyvallah dedik)

Ben en basta temmuzda aldiklari izin ve yetki suresi dolup dolmadi mi diye aradaydim. Nerdeyse son gunlerinde hallettiler o isi.

Teşekkür ederim bilgiler için. Erden Timur da konuşmadı galiba bu işten sonra bu konuyu?

Onana’yı herkes United performansıyla değerlendiriyor ama Onana çok iyi kaleci. United’a gidene bir şey oluyor. Şu şartlarda eğer mümkünse hemen alırım hiç düşünmem. Bence son 7-8 senede dünyanın en iyi kalecilerinden biri. Jong Ajax’tan beri izliyorum be beni bu kadar etkileyen nadir kalecilerden biri. Metecan yazmış
Tamam girecek bize yolunu yapıyorlar

Akıllarınca Ederson’u almayıp, City-Donna işini bozacaklar Donna’yı alacaklardı. Ulan üç kuruşluk aklınızla plan mı yapıyorsunuz siz. Beceriksiz Ali Koç yönetimi bile ders verdi size. Öyle berbat bir durumda bıraktınız ki takımı ve taraftarı stoper, kanat, orta saha eksiklerini ne yapacaksınız onu kimse konuşmuyor bile.

Size de yapacağınız işe de tüküreyim

Teşekkür ederim bilgiler için. Erden Timur da konuşmadı galiba bu işten sonra bu konuyu?
Belki arada tvde falan emlak piyasasi ile ilgili konuk oluyor deginmistir ama bu saatten sonra muhalefet yapmanin anlami yok.

Bay transferi gibi dusun, gitmek istedigi garanti olmus, ne cikarirsan cikaracaksin mantigi iste.

Kendini sokmaz bu gundemlere. Kendisine karsi baya kopekbaliklari yuzuyor divan icinde inanilmaz bir sekilde.

Keske baskan adayi olsa ama vakit az o is icin. 2028 belki.

Adamin kurtdugu temel ve iskeler uzerinde 2 senedir sagliksiz surecler var. Onun projeleri ve planlamasinin uzerine kondular. Gorecegiz bakalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri