GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 76

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
76/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik normal dusunemiyorum.

GS icerisinde catlak sesler cikiyor olabilir mi? "Bak secim var baskan, yanarsin. Osimhen tamam ama 30 m lar falan ne yapiyorsun sen" gibi seyler de var midir.

Dusunmeden edemiyorum. Belmas amatorlugu gosteriyorlar "ihtiyac transferlerde"
Böyle hic secilmezler

Böyle hic secilmezler
İste medet umacaklar gene sampiyon olunsun boktan ligimizde. Her sey unutuluyor ne de olsa.

Burda degil taraftar genelinde oyle ama.

Avrupada bir seyler olsun artik vs diye umutlanan taraftarlar icin cok kotu gunler. "Feneri yenelim yeter" diye bakanlar icin zaten dun aksam kabus ama onlara lig de yetiyor.

Barış'ı bu saatten sonra satmayın eğer oradan gelecek parayı transferde kullanmayacaksanız satmayın liste verilecek hala karar alamadınız

Onana’yı herkes United performansıyla değerlendiriyor ama Onana çok iyi kaleci. United’a gidene bir şey oluyor. Şu şartlarda eğer mümkünse hemen alırım hiç düşünmem. Bence son 7-8 senede dünyanın en iyi kalecilerinden biri. Jong Ajax’tan beri izliyorum be beni bu kadar etkileyen nadir kalecilerden biri. Metecan yazmış
evet manuya giden mallaşıyor böyle de bir gerçek var ajaxta interde iyiydi gelsin

İzin hazırlıkları yaptığınız son günde kapının zili çalsa siz de bakmazsınız. Son gün transfer yapmaya çalışmak yüzsüzlüktür. 3 ay vakit vardı. Sadece kaleci değil ki, 1 kanat 1 stoper 2 orta saha daha eksik.

Bu transfer yapmayı ve diyalog kurmayı bilmeyen amatörlere bitimi bile vermezdim. Evdeki klozet kapağına bile milyon eurolar isteyip dalga geçersin. De Laurentiis az bile yapmış bunlara.

Galatasaray yönetimleri çok uzun zamandır menajerleri araya sokmadan transfer yapamıyor, bu çok acayip bir durum değil mi? Erden Timur dönemi için de geçerli bu. Sanırım en son 2010 yazında falan menajerlersiz transfer yapmışızdır.

Lammensin 25+ milyonluk kaleci oldugunu dusunmuyorum. 1 sezonluk jpl performansi okadar para bence etmez. Cok riskli. Kucuk kulupte oynamak baska baski altinda oynamak baska. Bana daha toy gibi geldi

Onana'nın biz de o hatalarını azaltacağını düşünüyorum ama yine de yapar

Şampiyonlar Ligi biz de bu sezon hata kaldırmaz rezil oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri