GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 75

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
75/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatden sonra kadro disi olmayan hic bir oyuncuyu birakmazlar sana.

Onana altay cöp oglu cöplerden biri gelir max. Bu yönetime laik cöpler

rica edicem bonservisle kaleci falan almayın siz bi de onu çıkarmakla uğraşmayalım sonra

defolun gidin kiralayın rotasyona birini günayın arkasında beklesin

Dopingden ceza yemiş, Afrika Kupası gibi duygusallığın profesyonellikten önde olduğu bir turnuvada bile Milli Takımdan tekme tokat kovulmuş, güncel hali Günay'ın çok çok gerisinde olan, kalecilik mevkisinin öncelikli işlerini yapmak yerine topla uzun pas kasmaya çalışan avel bir kaleciyi de övmeyin ya... Valla yeter yani bu kadarı fazla oluyor. Eyvallah her fikre saygımız var ama adamın güncel formu son 3 yıldır 10 üzerinden 2 falandır. Bunu mu alıp kaleye koyacağız?

Dopingden ceza yemiş, Afrika Kupası gibi duygusallığın profesyonellikten önde olduğu bir turnuvada bile Milli Takımdan tekme tokat kovulmuş, güncel hali Günay'ın çok çok gerisinde olan, kalecilik mevkisinin öncelikli işlerini yapmak yerine topla uzun pas kasmaya çalışan avel bir kaleciyi de övmeyin ya... Valla yeter yani bu kadarı fazla oluyor. Eyvallah her fikre saygımız var ama adamın güncel formu son 3 yıldır 10 üzerinden 2 falandır. Bunu alıp kaleye koyacağız.
Afrika kupasından topu oyuna hep pasla sokmak isteidgi için kovuldu diye biliyorum 😂

Artik normal dusunemiyorum.

GS icerisinde catlak sesler cikiyor olabilir mi? "Bak secim var baskan, yanarsin. Osimhen tamam ama 30 m lar falan ne yapiyorsun sen" gibi seyler de var midir.

Dusunmeden edemiyorum. Belmas amatorlugu gosteriyorlar "ihtiyac transferlerde"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri