Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
dönüp dolasip yine sommer'e gider bunlar
Günay Davinson Singo Osi cezalıİlk 11 öldü mü
Metecan kim ve neden anasını sevmiyor?
rulli net iyi kaleci keşke alınsa ama marsilya 11 oynatıyor niye versinGeronimo Rulli'ye ben kabulüm
Önemli olan orta saha ve kanat kardeşim
Onlara yoğunlaşın
0 hic olmadi. Divandan once zaten hallolmus oldu isler. İtiraz etse laf etse bosa cikardi yani.
Artik surec takip edilecek kati sekilde. Riva gibi boluk porcuk isler olursa 4 senede falan gelir beklerken daha uzun surede de alabilriz (olmaz gerci bu arada o ama garanti edilen para /hasilat paylasimi yuzde 50 oldugu icin su an emlak piyasasi artis gosterirse OK olunabilr. Genede olabilecek paradan minimuma eyvallah dedik)
Ben en basta temmuzda aldiklari izin ve yetki suresi dolup dolmadi mi diye aradaydim. Nerdeyse son gunlerinde hallettiler o isi.
Tamam girecek bize yolunu yapıyorlarOnana’yı herkes United performansıyla değerlendiriyor ama Onana çok iyi kaleci. United’a gidene bir şey oluyor. Şu şartlarda eğer mümkünse hemen alırım hiç düşünmem. Bence son 7-8 senede dünyanın en iyi kalecilerinden biri. Jong Ajax’tan beri izliyorum be beni bu kadar etkileyen nadir kalecilerden biri. Metecan yazmış
Osimheni kaça oynatican arkadaş gel burda anlat ya Allah askina. Hadi singoya okeyim. Osimheni kaça oynatcan alooooooSonra Barış hain Apo hain Yunus hain
Böyle saçma sapan bir maaş skalası olabilir mi yaa
Belki arada tvde falan emlak piyasasi ile ilgili konuk oluyor deginmistir ama bu saatten sonra muhalefet yapmanin anlami yok.Teşekkür ederim bilgiler için. Erden Timur da konuşmadı galiba bu işten sonra bu konuyu?