Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene oğuz aydın bekledi, dursun o iş ben de dedi ve sonuç ortada.

bak şimdi o karaktersiz barış denen mahlukat gidiyor, çok mu zordu almak ?

bu nasıl bir vizyonsuzluk ve pasifliktir, burası koskoca Galatasaray ama başımızdaki adamlara bak

Nottingham forest brezilyali kaleci aldi

En azindan matz sels’i kiralayalim belcika milli takimi kalecisi kesinlikle isimizi görür

Hem maliyeti de az sacma sapan paralar vermeye gerek yok

Altay Bayındır çocukken Galatasaraylıymış :red:

Bu yönetim bu tarz bir açıklama ile Altay'ı almaya çalışıp onu bile alamayabilir.

O derece beceriksiz iş bilmezler. Kelimeler ile tarif etmek çok zor.

Adamlar 3 ay boyunca herkesle kuruş pazarlığı yapıyorlar son gune gelince teklifleri milyon milyon arttırıyorlar. Bir insan 10 senede hic mi bir sey öğrenmez.

Okan Buruk'a geçen sezon son gün Kerem gitsin Arias gelecek diye söz verip onu da almayı beceremeyen aynı yönetim.

Yunus şapkadan tavşan çıkartmasa geçen seneyi Osimhen gibi adam bile kurtarmıyordu. Yunus bir dönem sakatlandı takım top oynayamadı. Bu sezon için bir sakatlıkta havlu atarız dediğimiz 5-6 oyuncu sayarız, geçen senenin de gerisinde bir kadro, üstelik ŞL var.

3 senedir Avrupa'da koşturuyoruz 3 senedirde rotasyon leş ötesi artık birileri çıkıp hesap vermeli her seferinde bu takım Avrupa takımı hedefimiz Türk olmayan takımları yenmek diyorsanız ona göre transfer yapmak ZO-RUN-DA-SI-NIZ !

İlkay ve Uğurcan mutlaka alınmalı.

Barış satılmalı ve yerine de Lookman alınmalı.

Takımda yerli omurga kalmadı düzgün.

Motivasyonu düşen Bardakçı, Yunus, Eren ile olmaz.

En iyi yerliler az da olsa sayıca bizde olmalıZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt