Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene ne Avrupa başarısı ne de lig şampiyonluğu umrumda değil tek isteğim var İSTİFA etmeleri...
Onun için de Lookman'ın da 7 saat içinde Tottenham yapması kritik, yoksa bunlar şansa balık düşürürse balık hafızalı taraftarlar olarak bunların her dönem yaşattıkları rezillikleri çabuk unutuyoruz.

Hadi geçmiş olsun. Öğlene kolsuz diye dalga geçtiğiniz Ederson Safi'nin uçaktan iner.

Bizde ts'nin kapısında Uğurcan dileniriz. Bakalım ne kadar sokacaklar? 20 Milyon € civarı diyorum.

Adam 1 ay önce 20m'a satmam dedi... Şimdi 25'e kapıyı açarsa şükret... (Ben etmem zaten bedava verseler istemiyorum o ayrı)

Onun için de Lookman'ın da 7 saat içinde Tottenham yapması kritik, yoksa bunlar şansa balık düşürürse balık hafızalı taraftarlar olarak bunların her dönem yaşattıkları rezillikleri çabuk unutuyoruz.
Lookman bize gelse bile bu değişmez kaleci yok, orta saha yok.

Uğurcan/Lammens + Hakan + İlkay + Lookman + Beraldo + 1 tane genç kanat.

Adamlar 3 ay boyunca herkesle kuruş pazarlığı yapıyorlar son gune gelince teklifleri milyon milyon arttırıyorlar. Bir insan 10 senede hic mi bir sey öğrenmez.
Pazarlık da yapamıyoruz ki 2 tane bonservisli adam aldık Osimhene 75 istiyolardı 75 verdik singoya 30 istiyolardı 30 verdik

Millet neden bu kadar kaleci transferine kafayı taktı anlamıyorum kaleci gelince sanki her şey güllük gülistanlık olacak gibi bir hava var. Bu takıma kaleci hariç en az 3 transfer daha yapılması gerekiyor.
Kaleciden ziyade orta saha, kanat ve stopere adam alınmaması beni daha çok rahatsız ediyor.

Bari Diogo Costayı alın lan
1756715850650.webp

Umarim Aston Villa Diogo Costa'yi alir bizde Lammens'i.

Yoksa kolsuz birini alip getirecekler diye korkuyorum.

İyi bir herif alacak olsak, simitçi transfer için bilmem nereye uçuyo diye show haberleri çıkardı

Emiliano ve Lammens transferinde diğer kulüpler için süre daralıyor hala haber düşmediyse şansımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt