Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu forumda Kerem’e laf ediyorum diye çok kişiyle kavga ettim, yetmedi statta biriyle kavga ettim. Ne mal olduğunu anlayalı çok olmuştu da, böyle birini kulübe kaptan yaptılar.

Kaptanlık yaptığı kulübe şerefsiz diyecek kadar düşkün, aciz bir varlık bu. Neyse herkes karakterini ortaya koyar. Günün sonunda onun da yeri belli olacak. Tümer mesela gittiğinde eski takımı aleyhine konuşmadı, hep saygı gösterdi. Keza diğerleri de aynı. Bu seviyeye ineni hatırlamıyorum. Sen Türk futbolunda yokolup gideceksin. Milli maçlarda bile yuhalanacaksın, futbolu acı şekilde bıraktığında FB trol hesapları dışında hiçbir yerde çalışamayacaksın bile.

Normalde umrumda değildi bu transfer ama yaptığın açıklamalar gösterdi ki sen kötü bir insansın, bu yüzden futbol hayatının bittiği günü bayram niyetine kutlayacağım, her başarısızlığını alkışlayacağım. Futbolda senin gibi Mert Hakan gibi kötülere yer olmamalı.
Çok şükür o adiye her daim saydırdık her daim nefret ettik.

Erden timur gittiğinden beridir yalı çocuğu en hafif tabirle bizim vasıfsız yönetimi şamar oğlanına çevirdi. Acı ama gerçek malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt