Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.837
- 21.087
- 2.643
Ederson işinden bu kadar kolay vazgeçecekseniz neden 2 aydır uğraşıyorsunuz lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu zaten kaleciye ihtiyaclari vardi ve Ederson'a salca olduklari belliydi. Adamlar icin gayet iyi bir hamle. Bunda tek bir suclu var. O da kuslar degil.fb edersonu bilerek cekti, yoksa elinde kalacakti citynin donnarumayi alamicaklardi, ve takimsiz kalan donna bize gelecekti. simdi bu itin gittigi takim citynin önünü acmis oldu!
Seçim var.Ulan ilkay işi şaka değilmiydi son dakika geçiyor her yerde. Bunlar CL ye katıldılar mi sanıyorlar acaba.
Evet ilkay
İlkay işi nerden çıktı adminim kaçırdım kim diyor
nasıl yani ya ?Ilkay'i da aliyorlar ciddi ciddi.
Boku yedik simdi diyorlardir.Bunu dalga geçmek için sormuyorum, cidden merak ediyorum. Şu an yöneticisi, hocası, başkanı oturup neyi konuşuyorlardır mesela?
Hocam elimizde 10 adet cuesta var hangisini alalım diye soruyorlar işteBunu dalga geçmek için sormuyorum, cidden merak ediyorum. Şu an yöneticisi, hocası, başkanı oturup neyi konuşuyorlardır mesela?
Ederson işinden bu kadar kolay vazgeçecekseniz neden 2 aydır uğraşıyorsunuz lan
Bunu dalga geçmek için sormuyorum, cidden merak ediyorum. Şu an yöneticisi, hocası, başkanı oturup neyi konuşuyorlardır mesela?
Bende cok merak ediyorum, su an ne yapiyorlar ne konusmalar geciyorBunu dalga geçmek için sormuyorum, cidden merak ediyorum. Şu an yöneticisi, hocası, başkanı oturup neyi konuşuyorlardır mesela?