Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.997
- 55.986
- 4.478
Ben bunlara temasa öyle bi gececegim ki.
Tek vatandasliga gecip türkiyeye girememe zorunlulugu getirecekler bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pva dankerem marcao dışında kimden dayak yemişti
Pierre van aanholt galibakerem marcao dışında kimden dayak yemişti
Van Aanholt muydu neydi.kerem marcao dışında kimden dayak yemişti
kerem marcao dışında kimden dayak yemişti
Van Anholt ve Barıştankerem marcao dışında kimden dayak yemişti
Herkese teklif sallayalım hangisi tutarsa. Diogo costaya 21 milyon teklif etsinler meselaBunu dalga geçmek için sormuyorum, cidden merak ediyorum. Şu an yöneticisi, hocası, başkanı oturup neyi konuşuyorlardır mesela?
Sana çok ciddi cevap veriyorum. Sosyal medyada yangın var ya şuan, emin ol umurlarında değil, en fazla şu kadar umurlarında; denk gelirse birini alalım yangını dindirelim tarzında, takıyorlarsa şerefsizim o kadar diyim sana. Çünkü takan adam 2-3 aydır adam gibi bir kaleci için uğraşırdı, Diogo Costaya yalandan 20m teklif yapıp zaman geçirmek için boş boş oyalanmazdı.Bunu dalga geçmek için sormuyorum, cidden merak ediyorum. Şu an yöneticisi, hocası, başkanı oturup neyi konuşuyorlardır mesela?
ah be danyal reis...bu konu donnarumanın geldiği konu olacak. danyal dedi dersin. yaz bunu saat 00.30.
Onana gelsin bari, oyuncuları manu kariyerine göre yorumlamak istemiyorum
İki transfere kıvama geldi yine enayiler.
OsimhenSana çok ciddi cevap veriyorum. Sosyal medyada yangın var ya şuan, emin ol umurlarında değil, en fazla şu kadar umurlarında; denk gelirse birini alalım yangını dindirelim tarzında, takıyorlarsa şerefsizim o kadar diyim sana. Çünkü takan adam 2-3 aydır adam gibi bir kaleci için uğraşırdı, Diogo Costaya yalandan 20m teklif yapıp zaman geçirmek için boş boş vakit geçirmezdi.
Fener gezegendeki tüm top tepicileri İstanbul'a indiriyo. Biz rüzgarın sesini dinliyoz.son 3 saatlik gelişmeleri alayım
İki transfere kıvama geldi yine enayiler.