- 31 Ağustos 2021
- 55.869
- 40.673
- 2.733
bu şekilde görünce imkansız diyorum işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satacak arazi bitti niye taksınlar ki takımıSana çok ciddi cevap veriyorum. Sosyal medyada yangın var ya şuan, emin ol umurlarında değil, en fazla şu kadar umurlarında; denk gelirse birini alalım yangını dindirelim tarzında, takıyorlarsa şerefsizim o kadar diyim sana. Çünkü takan adam 2-3 aydır adam gibi bir kaleci için uğraşırdı, Diogo Costaya yalandan 20m teklif yapıp zaman geçirmek için boş boş oyalanmazdı.
kerem marcao dışında kimden dayak yemişti
Haklı da olabilirler, doğru bir iletişimle bu seviyelere gelinmezdi. Edersona yıllık 10 vermek istemiyorsun, ok anlaşılır bisey, adam City'den ayrılırsa zaten maaş sebebiyle ayrılacak şampiyonlar ligine gideceksin diye değil, genç birini bulur alırdı almak isteyen, bunların amacı tamamen Donnarumma kumarını oynamak, baska bir sey değil.Osimhen
Sane
Singo aldım daha napalım diyordur yönetim şu an
Akıllarınca taraftarı aptal yerine koyacaklar
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lemina'yı da taraftar zorla akıllarına soktu. Böyle pasif, yavaş, iş bilmez bir yönetim olamazLemina gibi iş işten geçince adam alırsanız harbi söverim ,bırakırım da futbolu
Yavv geçen sene uelden elendigimizde okan istifa diye tag açtık. Adam onu tescilliler açtı Gerçek Galatasarayli değil dedi. İnan şeylerinde değil sosyal medya. Simit şu an viskisini yudumluyorSana çok ciddi cevap veriyorum. Sosyal medyada yangın var ya şuan, emin ol umurlarında değil, en fazla şu kadar umurlarında; denk gelirse birini alalım yangını dindirelim tarzında, takıyorlarsa şerefsizim o kadar diyim sana. Çünkü takan adam 2-3 aydır adam gibi bir kaleci için uğraşırdı, Diogo Costaya yalandan 20m teklif yapıp zaman geçirmek için boş boş oyalanmazdı.
İnşallah ts dehler siziHaluk Yürekli:Tahminim Uğurcan Çakır'a gidecek yarın Galatasaray.''