Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana çok ciddi cevap veriyorum. Sosyal medyada yangın var ya şuan, emin ol umurlarında değil, en fazla şu kadar umurlarında; denk gelirse birini alalım yangını dindirelim tarzında, takıyorlarsa şerefsizim o kadar diyim sana. Çünkü takan adam 2-3 aydır adam gibi bir kaleci için uğraşırdı, Diogo Costaya yalandan 20m teklif yapıp zaman geçirmek için boş boş oyalanmazdı.
Satacak arazi bitti niye taksınlar ki takımı

Lemina gibi iş işten geçince adam alırsanız harbi söverim ,bırakırım da futbolu

Osimhen
Sane
Singo aldım daha napalım diyordur yönetim şu an

Akıllarınca taraftarı aptal yerine koyacaklar

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklı da olabilirler, doğru bir iletişimle bu seviyelere gelinmezdi. Edersona yıllık 10 vermek istemiyorsun, ok anlaşılır bisey, adam City'den ayrılırsa zaten maaş sebebiyle ayrılacak şampiyonlar ligine gideceksin diye değil, genç birini bulur alırdı almak isteyen, bunların amacı tamamen Donnarumma kumarını oynamak, baska bir sey değil.

Yağız tipitipinin bizim konuda sessiz kalması normal değil. Ya çok büyük bir isim geliyor FB’de oluşan atmosferi bozmak istemiyor ya da Onana tarzı biri geliyor transfer bozulmasın diye çomak sokmak istemiyor.
Ama Onana olsa hazır millet FB transferleriyle gaza gelmişken ortaya salar, iyice kaos çıkarmayı amaçlardı. Bence insanları mutlu edecek bir isim

Ortalama 9-10 milyon maliyetle 3 tane 11'de oynayacak veya yedekleyecek oyuncu alamıyor muyuz ya? Bu kulübe gerçekten avrupadan dünyadan haberi olan bir yönetici lazım. İlla 30-40 milyonluk oyuncu almak zorunda değiliz ki.

- Ne Avrupası , ligde kazanır yine taraftarı uyuturuz ... zaten ifb de transfer yapmıyor - diye düşünüyorlardı

%100

Haluk Yürekli: "Kadro bildirimine 48 saat kala, Galatasaray hangi kaleciyi aldığını bilmiyor. Lammens transferinde Galatasaray, kulüp tarafını hallediyor ama oyuncu United'tan yana. 15 gün önce bu transferi güle oynaya bitirebilecek pozisyondaydın!"

Sana çok ciddi cevap veriyorum. Sosyal medyada yangın var ya şuan, emin ol umurlarında değil, en fazla şu kadar umurlarında; denk gelirse birini alalım yangını dindirelim tarzında, takıyorlarsa şerefsizim o kadar diyim sana. Çünkü takan adam 2-3 aydır adam gibi bir kaleci için uğraşırdı, Diogo Costaya yalandan 20m teklif yapıp zaman geçirmek için boş boş oyalanmazdı.
Yavv geçen sene uelden elendigimizde okan istifa diye tag açtık. Adam onu tescilliler açtı Gerçek Galatasarayli değil dedi. İnan şeylerinde değil sosyal medya. Simit şu an viskisini yudumluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt