Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne kimseyi alabildiler ne de ellerindekileri tutabildiler
:asd:

Biz transferi kapatmış olabiliriz

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen'i alarak mı sabote ediyorlar.
1 adamla olmuyor bu is. Bu eksiklerle lige girersek birak CL, lig bile zora girer.
- Kaleci yok
- Yedek forvet yok (BAY satti, Icardi'nin gobek eriyene kadar lig bitecek)
- Orta saha rotasyonu bombos.
- Sol stoper rotasyonu yok. Sag ayakli adamlarla doldurduk takimi.
- CL'ye tam kadro bile gonderememe sansimiz var
Sence bu duzgun bir planlama ise tamam.

Hepsine ok ama İlkay olmaz. Bu aptal camiaya futbol zekası katar..tüm takımı organize eder.ederson falan alsınlar.ama İlkay olmaz.

Barışı tut
Onanayı kirala
u23 orta saha al

en kötü bunu yapmaları lazım, sizin gibi çapsız yöneticiler bile yapabilir bunu.

Valla beyler DURSUN aga dün sağlam kızmış twitter hashtagi yüzünden. Muhtemelen köyü içindekilerle beraber satıp gidecek.

Ben hala bu sessizliğin sonunda iyi bir şey olacağına inanmak istiyorum. Bu kadar basiretsiz ve beceriksiz olamazlar. Olmamalılar yani. Bu kadarı asla olmamalı.

Barışa sene sonu zam sözü verip tutacaksın, daha iyisini bulamazsın. İmkanı yok. Dağılır kadro.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen'i alarak mı sabote ediyorlar.
Osimhen i aldılar diye transfer bittimi yani? eksikler falan da tamamen kapandı. 1 tane oyuncuyla zaten. 3.5-4 yıldır yazıyorum forumda ama senin kadar polyanna bir üyede görmedim bu arada rtaş. 1 tane olaya kötü dediğini okumadim. Bu polyannaligi genel hayatında da yapıyorsan tebrik ediyorum sadece.

onanaya fit oldum ben yapacak bir şey yok. rehabilitesaraydan umudum var o yüzden onana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt