Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten şu anda yabancıların çoğunu maaşlarının büyük çoğunluğunu vererek gönderiyorlar. Seçimi kazanmak için yapıyor. Yoksa CL ön eleme maçlarından önce getirirlerdi.
İnanilmaz agzim acik izliyorum. Boyle bir rus ruleti gormedim.

Hoca yollayip, kadroyu zaten sisik sayi varken daha fazla adam ekliyorlar.

İntihar gibi sey.

Ve taraftari gene satin alip, muhtacim diyecek 10 gun sonra mi ne

Onana falan demeyin ya. Onu nişan alan her futbolcu gol atıyor. Kale boş olsa kaçma ihtimali daha yüksek.

Yaşananları da anlamıyorum iki gün önce 31 milyona adam alıyoruz bugün bu durumdayız. Para yok desek nasıl 31 verdik. Varsa neden eksikleri kapatmıyoruz. Kaleci dışında 2-3 eksiğimiz varken kaleci ismi bile çıkmıyor son güne geldik ya

Bu gidisle son dakika Gardi'yi cagirip bize bir iki oyuncu ayarla, biz beceremedik sen hallet diyecekler.

Geçen sene yangının sonunda Osimhen piyangosu vurmuştu bekleyip göreceğiz 2 gün artık belki gardi şapkadan bir tavşan daha çıkarır

Ali koç biizm donna işini cidden patlattı alacaktı bence bizimkiler. Yönetim içerisinde e.y. gibi hainler olunca uçurmuştur bir haber bu da gömmüştür parayı ederson'a

Şuan kriz halinde yönetim kaç kişiyle bu süreci yönetiyor merak ediyorum. En az 30 futbolcuyla, onlarca kulüple temas kurulması lazım. Başta İngilizce olmak üzere farklı dillerde yazışma ve telefon trafiğine girilmesi lazım. Yurt dışına seyahatler ve seyahat planları yapılması lazım. Bunu yapacak ve yönetecek kurumsal bir izlenim bende hiç yok.

Bu kadar sessizlik normal değil

En büyük Gs düşmanları bizimle ilgili haber yapmıyolar. Ya gerçekten çok gizli bi operasyon çektiler yarın bombalar patlayacak ya da bu sene şampiyonluğu sattılar başka açıklama yok, iki şey dısında başka ihtimal yok.

Eğer şampiyonluk satıldıysa bunların o koltukta kalma şansları yok.
Dostum bunlar bir cacık yapamaz. İçimizde hainler var. Emin ol büyük bomba patalacak olsak çoktan sosyal medyaya düşerdi.

Ben bu saatten sonra kimsenin geleceğini düşünmüyorum.

Uefa listesi için transferi kapattığımızı tahmini ne zaman kabullenirsiniz?

Lan bir de kadroyu boşalttılar kimse kalmadı
En az 3 kişi almaları lazım tık yok

point otel önüne sicacak millet yine

ulan dursun

Gardi işin içindeyse ve sessizlik varsa

Fırtına yakındır

1756677597844.webp

Temasta bulunmadan bize niye gelmek istemişler yav? Sami yen bazen üfürüyor gibi.
Sözlü sorulmuştur.
D.Ö A. K - meraba bizde oynamak ister misiniz
L.B - olabilir şartları görüşelim
D.Ö A.K - ama biz istemiyoruz kolay gelsin

D.Ö A.K - çok çabuk kabul etti bityeniği var düşünelim

D.Ö A.K - daha iyisi için bekletelim

Muani icin psg juventus anlasamamis. Umarim fenere gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt