Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanilmaz agzim acik izliyorum. Boyle bir rus ruleti gormedim.

Hoca yollayip, kadroyu zaten sisik sayi varken daha fazla adam ekliyorlar.

İntihar gibi sey.

Ve taraftari gene satin alip, muhtacim diyecek 10 gun sonra mi ne
Seçimi kazandı bile. Taraftarlari transfer şampiyonluğunu kutlamaya başladılar yine her seneki gibi hshshsj

110 milyon euro harcayip takımın hala eksiklerini dolduramayan. Muhtemelende 130 -135 milyon sonucunda sadece bir kaleci alarak dönemi kapatacak olan kisilere, yönetimimize. Bu kadar paraya ragmen eksik yerlerin bos bırakılmasina v divan ne diyecek çok merakliyim. Beleş zaha , kiralik angelino ile kiralık dombele baya yerden yere vurulmustu malum.

Kimse yönetimden 30 milyonluk transferler istemiyor ha. Avrupa piyasasında 5-10-15 milyon bandında transfer olan gayet iyi oyuncular var. Yapacağın 2-3 net hamle. Ama menajer önermeden transfer yapamıyorsan böyle apışıp kalırsın tabii.

Kira formülü de var, en kötü 1-2 kiralik oyuncu getirir insan, isteyen bi türlü alirdi oyuncu

Çok büyük ihtimalle Osimhen transferinde cok komisyon ödendiği için sn başkanımız Gardiyi geri plana attı, İtalyadan hiç isim cıkmıyor çünkü genelde Serie A'da çalışıyordu Gardi, o yüzden de hiçbir transferde ilerlenemiyor.

Gardi artık bezmiştir bizden diyeyim. Bakın dalganıza diyebilir.

Bu iş çocuk oyuncağına döndü artık. Ültimatomu da aylar öncesinde verdi diye düşünüyorum.

Şampiyonluk kutlamasına çocukluk aşkımsın ile çıkan Cuesta giderse bu sezon Galatasaray maçı izlemem.

Tam yedeklikti bu cocuk
Stuttgart aliyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt