Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim çıkar birazdan "Uzun süren toplantı ve görüşmelerimizin neticesinde hocamızın da fikrini alarak Galatasarayın parasını son gün panik transferleri ile savurmamayı seçttik. Transfer dönemi bizim için kapanmış olup mevcut kadromuzla devam edeceğiz. Galatasaray forması giyen her futbolcumuzun terinin son damlasına kadar savaşacağını bilyor Okan hocamıza ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz Hedef2026" açıklaması yapar

şu delikanlılığı yapabilsinler yine kabulüm

Düpedüz yalan. İlk çıktığından beri ismi kulübü 20+ istiyor diye haberler vardı hep. Oyuncunun maaş isteği falan kesin artmıştır. Ama bonservisi hep 20 idi konuşulan.
Olmayabilir ha , temmuzda man utd falan dilan ufak tefek yazilirken 18 M beklenti yaziliyordu. Teklif olarak "bu is 12+bonusa bitebilir" anlamincikmista olabilir.

Ama hocada da buyuk hata var bu surecte

olaya bak 3 gün önce s. liginde kaç puan toplarız hesabı yaparken acaba ligi götürebilir miyiz kıvamına geldik. daha başlamadan destur bismillah avrupa yine hayal oldu. takip etmeye, sinir harbi yaşamaya gerek yok o zaman. mesafe koymanın zamanı geldi.

o zaman yatin uyuyun ne bekliyonuz
93ce87e404c6081ab6ac3e862cb7b184.jpg

Tecrübeli, yüksek maliyetli isimli oyunculara gittikleri ve istediklerine yalan demiyorum zaten. Lammens 12.5 işi yalan ismi ilk çıktığından beri konuşulan bonservis parası 20+ idi. 12.5'a anlaştı olayı tamamen yalan dediğim bu. Yoksa 1.5 ay önce gitsek 20 milyona Lammens bizim kalecimizi olurdu kendisi de kabul ederdi yada 25'e Restes'i kalecin yapabilirdin.

dedim ya rakam yalan olabilir

ama stratejinin yanlışlığını anlatmak istedim

bu arada daha önce son güne kalan transfer windowlarının tamamının hayal kırıklığıyla sonuçlanmış olduğunu hatırlatayalım

sadece erden timur son gün ndombele'yi fln alabilmişti, ki o da başarı sayılmaz zaten

ama şu bütçeyle bu yaz ii sıçtılar harbi
fazla bişey beklemeyiniz bence, hatta çok büyük iht kimseyi alamuyacaklar
IMHO

Yusufu göndermisler kadrolarinda en fazla gelecegi olan oyuncuyu satmislar heralde. Aynen devam böyle. Gelen adamlarda bunlari basariya tasiyamaz. Tek ederson istemem almalarini. Oyunlarina katki saglar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt