Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada daha önce son güne kalan transfer windowlarının tamamının hayal kırıklığıyla sonuçlanmış olduğunu hatırlatayalım

sadece erden timur son gün ndombele'yi fln alabilmişti, ki o da başarı sayılmaz zaten

ama şu bütçeyle bu yaz ii sıçtılar harbi
fazla bişey beklemeyiniz bence, hatta çok büyük iht kimseyi alamuyacaklar
IMHO
O zamanlar kuruş hesabı yapıyorduk şl parası falan bekliyorduk. Bunlar kamyonla para döküyor ama transfer yapamıyorlar

osimhen harici iki transferimizin takıma ne kadar seviye atlatacağı meçhul.. singodan umutlu olsam da 31 milyonluk katkısı ne olacak hangi mevkide olacak çok merak ediyorum.. zaten 35e boey satmıştık.. osimhende geçen sene takımdaydı.. ayrıca olmasını istemesem de ikardi de hiç bir zaman ilk sezonu gibi olamayacak bana göre bu gidişle.. futbol için sürekli fit kalmak ayrı bir profesyonellik. barışın gitmesi takımın çok ciddi anlamda zayıflaması anlamına geliyor.. senelerce her pozisyonda başarı ile oynadı.. dolayısıyla takım geri gidiyor.. yerel ligi zaten bana kimse anlatmasın zaten iki takım var.. biz avrupanın mazlumu olmayalım diye bu kadar çaba.. bu kadar para harcayıp avrupada tersten tarih yazmayalım. zaten hoca yönünden elimiz avrupada oldukça zayıf bana göre..

Bizim gerçek taraftarınız o akıllıdır ki, klübü yönetemeyen, aciz kalan başkanını bile kendisine yakışan şekilde o koltuktan indirmesini bilmiştir..

IMG_1791.webp

Ya şimdi bunu tek bir kişi özelinde de demeyeceğim. Transfer sezonunun başından beri okuyorum nöbeti.

Ederson ismi çıktığından beri gelmemesini isteyen çok kişi de vardı forumda. Kurtarış yüzdesi üst düzey değil, sadece ayağı iyi diye istemeyenleri saysak bayağı bir üye çıkar. O yüzden şimdi fb’ye gidiyor diye ağlamanın lüzumu yok bence.
Her olayı fenere gidiyorlar diye ağlamaya çekiyoruz bu hatalı davranış.
Yaz boyunca senin hocan isim vererek edersin aşağı ederson yukarı, edersin da edersin diyip durdu mu?
İstemedik, küfür ettik, bokladık evet hala bokluyoruz. Senin kalende kaleci yok yav kaleci kalmadı alınabilecek kaleci de kalmadı deniz bitti ederson olmasa mahmut var ona gidilir denilemiyor taraftarın tavrı buna. Bu sadece senle de ilişkili değil adamların transferi kapanıyor. Bu saatten sonra istersek gidip türbin ile anlaşalım herkes birbirini istesin yok yani imkansız aşka dönüyor.

Kaleciyi alamadım demek 70 milyon verip götünde dolandığın ve alacağının çeyreğine buraya ikna olan adama da hayal kırıklığı yaşatmak demek.
Bu var ya tüm düzeni yıkar götürür.

Umarım transferi kapamışızdır kaleci Cuesta'nın geleceğini bilmeyen yoktur zaten. Kaleye aldıkları cuesta hatalı bir gol yiyecek ve hep Günay oynayacak görürüz.

Beyler el atın liste yapıyoruz. Kulübüyle sorunu olan, ayrılmak isteyen, kulübüyle kriz halinde olan, kulübünün göndermek istediği oyuncuların listesi.

Kolo Muani
Lookman
Sancho
Antony

kalecimiz yoktu stoper ve orta saha eksikti

barış olayıyla artık kanadımız olmadığı gibi önümüzdeki 3 ay yedek santraforumuz da yok

Yönetim şu an sıçmış gibi görünüyor ama transfer dönemi sonuna kadar yangın yapmayacak kadar kredi kazandılar benden özellikle Osimhen maliyetinin altına girerek. Şampiyonlar liginde pek iş yapacağımızı düşünmüyorum listeye yetiştiremeseler bile eksikleri gidersinler yolumuza bakalım.

bu arada daha önce son güne kalan transfer windowlarının tamamının hayal kırıklığıyla sonuçlanmış olduğunu hatırlatayalım

sadece erden timur son gün ndombele'yi fln alabilmişti, ki o da başarı sayılmaz zaten

ama şu bütçeyle bu yaz ii sıçtılar harbi
fazla bişey beklemeyiniz bence, hatta çok büyük iht kimseyi alamuyacaklar
IMHO

Ndombele falan dediğinin falan kısmı Davinson'du... İstisna ama olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt