Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Barış aranın bozuk olduğu adamı bile takipten çıkmadın be. Şeref iması yapıyor, hala kulağının üstüne yatıyorsun. Buna kardeşim diyen Yunus bile takipten çıkıyor tepki gelmesin diye. Nasıl bir akıl tutulması yaşadın, ne oldu birden düşman gibi davranmaya başladın.
Barışı sırf şu sebepten dolayı takımdan kovarım. Artık içimde bir gram şüphe varsa o da gitti elemanın amacı tescillilere gitmek. O kadar tescillilerin trolü barış zaten çocukluktan tescilli dedi çıkıp adam bi laf eder. Boyunu posunu ....

Bu saatten sonra almak için kaleci alacaklar ve gelecek olan kaleciye çok yazık olacak.

Bu ne saçma transfer planlaması. Ayrıca Okan'ında aklına şaşayım.

12+2 hakkımız var. +2 için 1 ocak 2003 ve sonrası doğumlu olmalı. Yani 22 yaşında olmalı.

Biz +2 kontenjan hakkında olan Jelert ve Yusuf'tan çıkmak istiyoruz. Jelert'i gönderiyoruz. Yusuf belli değil. Tüm transfer dönemi bu +2 lik kontenjan hakkı için genç oyuncu aramıyoruz. Kontenjanı boşa kullanıyoruz.

Cuesta ve Zaniolo dahil 12 yabancımız var. Bu ikisinden çıkmadan ya da sözleşmesini fesih etmeden adam alamıyoruz. Göndermek için bugüne kadar niye bekledik ise. Ağır davrandılar. Hadi en kötü 6 ay maaşını öde ara transferde kulüp bul de. Ama ne bunu yapıyoruz ne de bunları transfer süresinin bitmesine 2 gün kala hala gönderemiyoruz.

Şu son duruma göre 1 kaleci, 1 orta saha kesin ihtiyacımız var. Üstüne olursa 1 genç stoper ve Barış gidecek ise 1 kanat gerekiyor.

Ben olsam parayı bu saatten sonra düşünmem. Zaniolo ve Cueasta'dan çıkarım. Donnaruma ve Hakan'ı alırım. Üzerine Barış'ı satar, Lookman kiralarım. Son olarakta u23 bir stoper bulmaya çalışırım. 12+2 sağlanır böylece.

Ama bunu düşünüp becerecek adam yok işte. Hele ki 2 günde.

Sizin yapacağınız işe ne diyeyim bilemedim. Vallahi gına geldi bunlardan. Dursun ve tayfasından. 2 gram zevkimiz vardı. İçine ettiniz.

Yav abi olimpiyakos da uclde neden versin as kalecisini ? Bu duyum üfürenler biraz destekli üfürse malum etkileşim alacaklar ya

tzolakis'i geçen ay 20 versek çok rahat alırdık, tzolakis 2,5 milyona bile oynardı bizde

asrın gerizekalılığı yönetimden

Vandervoordt
İlkay
Bodo'dan Berg (bonservisle) veya Juve'den McKennie (kiralık)
Zeki
Barış'ı kulübü rezil etmeyecek şekilde ikna

Bu pakete okey'im şu saatten sonra ve yönetimin beceriksizliğini hesaba katarak.

Barış ikna olmazsa satılmasın kadro dışı beklesin.

Barış yerine de:

Olursa kiralık taze transferi yatan Kolo Muani.
Olmazsa Haji Wright (makul rakamlara tabi)

P.S: Oyuncularda kkronik bir sakatlık problemi varsa bilmiyorum.
P.S2: Çoğu oyuncunun büyük hayal kırıklığı olacağının farkındayım. Hepsi ucuz yollu ve son gün alınabilecek, takımının servet istemeden bırakabileceği isimlerden seçmeye çalıştım ve eksiklerin tamamını kapatmaya gayret ettim. Dediğim gibi yönetim beceriksizliği de hesapta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt