Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kereme diyorBu Rodop moruğu ne anlatiyo bu arada
Genç kalecide kredi olur, Lammens ya da Restes gibi birini alıp getirsinler çok dert yapan olmaz. Konu illa Ederson değil. CV'si temiz kaleci olsun en azından.
Ama 2 senedir yediği komik gollerden dolayı YouTube compilation show videoları dolu olan birini de getirmezsin. Adamlar biri alsa da kurtulsak diye bekliyor.
Ohaaaaaaaa
Ohaaaaaaaa
son gelismeler isiginda tzolakis gelecek gibi baska ihtimal kalmadi sanki
Vallahi ben de ciğerlerim zift doldu gece gece. Şu dönem bir an evvel bitsin yordu vallaNormalde arka arkaya 3 dal sigara içme şansım yoktur. Şuan 5. Yi yakıyorum. Galatasarayimi bu duruma düşürenlerin Allah belasını versin
Verin verin yüksek maaş takımda iyice kazan kaldırsın geçen sene sallai maaşı yüzünden barisdan olduk yunus da gidiyordu aynen devam edin karışsın takım iyice.Club Brugge derken Burhan'ın kelide yandı.
Ekli dosyayı görüntüle 301363
Ver 5 m euro temizinden gelsin.
Ciddi değilsindir umarım.Liverpoolun isak mevzusunda buyuk patlayacagini dusunuyorum bu arada simdi bile oyunlari oturmamisken isakla birde iyice çorbaya dönecek.
Haftalardır Galatasaray ile ilgili yalan haber veren Şeref yoksunları fb nin transfer haberlerinden sonra hiç haber yapmıyorlar. İlginç
Ohaaaaaaaa