GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 65

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392K
Sayfa
65/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada tek eksigimiz kaleci olsa gene bir sekilde yonetimi affederim. Dunya kadar eksik var ve transfer ile ilgilenen tek adam var. Imkani yok bu saatten sonra 3-4 transfer gelmesinin. Biz burada kendimizi parcalarken Kavukcu osura osura uyuyordur.

Nedim don bak son 3 sezona hem yazin hem sene ortasi 100lerce soyle mesaj bulursun ne hikmetse hep biz sampiyon olduk o mesajlarin hepsi unutuldu..
Beceriksizlige kilif aramaya gerek yok

Galatasaray'ı frenleyin diye emir geldi = Yapı var.

Siyaseten bir transferde birileri araya girmiş olabilir, ricada bulunmuş olabilir. Buna bir şey diyemem. Fakat bundan ötesi tamamen Ali Koç kitlesinin inanacağı şeyler.

Yine geldik malum güne yine bir çok mevkimiz sayısal olarak eksik.

Valla ben bu durumdan çok sıkıldım. Gerçekten artık bunun sürdürülebilir bir tarafı yok.

Günün sonunda en fazla Onana, Lammens veya çok büyük paralara Uğurcan gelir. Yazık...

Telefon geldi falan boş iş

Bizimkiler kendilerince bir strateji güdüyorlar ve o strateji başarılı olmuyor

Dursun ne anlar futboldan, baksan o kadar para harcadık der

Osi 15
Singo 5
Sane 12

Şuradaki maaş yükü brüt 50 m euro üstüne 115 m euro bonservis altına girdik, tarihte yok bu der.

Sen önceliklerini iyi bilmezsen bunlar yaşanır.

Stoper orta saha ve kaleci, hepsi sağ bekten daha önemli pozisyonlardı. Şunu hala anlamadık ya Eren Elmalı oynuyor solda, maliyeti ortada.

Singo Eren’in 10 katı bonservis, 5 katı maaş, böyle düzende tabii huzursuzluk çıkar.

Bıdı bıdı, kardeşim. Malum kişi fb’li. Bak her şeyin başı olan kişi zaten fb’li, yani daha ötesi yok ve 23 senedir 1 numaralı makamda. Adamlar ligi domine edebildiler mi? Hayır.
Lig sadece öyle domine edilse başakşehir ederdi. Fb tff ve hakemler tarafından yıllardır itekleniyor şampiyon olsun diye zaten. Sahada kötüysen ve rakibin senden iyiyse hakem de tff de bi yere kadar itekleyebiliyor sonuçta

Stada hedef Avrupa yazmakla olmuyor bu işler. Zihniyet Avrupa'yı hedeflemedikten sonra. İyi niyetine saygı duyuyorum ama Günay'la çıkarız artık Liverpool maçına

Telefon geldi falan boş iş

Bizimkiler kendilerince bir strateji güdüyorlar ve o strateji başarılı olmuyor

Dursun ne anlar futboldan, baksan o kadar para harcadık der

Osi 15
Singo 5
Sane 12

Şuradaki maaş yükü brüt 50 m euro üstüne 115 m euro bonservis altına girdik, tarihte yok bu der.

Sen önceliklerini iyi bilmezsen bunlar yaşanır.

Stoper orta saha ve kaleci, hepsi sağ bekten daha önemli pozisyonlardı.
Singonun yükü oyuncuyuda strese sokacaktır taraftar çok şey bekliyor

Ordan emir geldi burdan emir geldi sacmaligina bence inanmayin

Ikinci sampiyonlugumuzda yine transferler gecikti veya fener maclarinda yapilan hakem hatalarina sessiz kaliniyor diye emir gelmis sampiyonlugu satiyorlar dediniz ve sezonu yine sampiyon olarak tamamladik

Gecin bunlari

Bizi frenleyenler varsa kendi yönetim kurulumuz frenliyor

Aylardir kaleci alamadilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt