Mustafa Baran
Büyük Kaptan
Maaş dengesi mevzusunu herkes dile getirdi zaten. Dünyanın en büyük kulüpleri bile uçuruma izin vermiyor. Çığ gibi devamı geliyor çünkü bu sözleşme yenileme mevzusunun.
fbde niye sorun olmuyor bizde oluyor alemin enayisi biz miyiz
Tartışma niyetinde değilim, renktaş. Sadece bence çok uçuk bir düşünce gibi geliyor bana. Siyaset fb’li ama 11 senedir fb’yi biz kötü olduğumuz zamanda bile şampiyon yapamadılar. Buna ihtimal veremem işte. TFF ile biraz iteklersin ama bunu sürekli yapamazsın. Ülkede dengeleri korumalısın ve bunu da en iyi malum kişi biliyor.Sen de her konuda bir tartışma çabasındasın renkdaş. Neyse anlaşamayız
Adamlar hakem,tff, pfdk desteğini full almıyor mu yıllardır, penaltı rekorları kırmadılar mı. Ne yapsınlar artık formayı giyip fb yerine golleri de mi onlar atsın. Fb full desteğe rağmen şampiyon olamayan kötü yönetilen kötü futbol oynayan mal bir takımSiyaset fb’li ama 11 senedir kötü olduğumuz senelerde bile fb’ye şampiyon yapamadılar. Nasıl işse artık.
Olay yönetmekten geçiyor sen yönetemiyorsun onlar bir şekilde yönetiyor veya haber çıkmasını engelliyor.fbde niye sorun olmuyor bizde oluyor alemin enayisi biz miyiz
Simdi bir deadline yayininda gordum. 21 milyon kusur pound bonservis dediler. Bonuslar ile 25 milyon pounda cikiyormus.Maasta anlasilamiyordu yaziyordu gecen, 6 M istiyor falan muhabbeti vardi
Zaten her yıl yapmazlar o desteği. Bunlar çok ağlayınca bu 2 sezon iteklediler ama biz puan rekorlarıyla izin vermedik. Önceki sezonlar fb zaten çok daha kötüydü futbol ve kadro olarakTartışma niyetinde değilim, renktaş. Sadece bence çok uçuk bir düşünce gibi geliyor bana. Siyaset fb’li ama 11 senedir fb’yi biz kötü olduğumuz zamanda bile şampiyon yapamadılar. Buna ihtimal veremem işte. TFF ile biraz iteklersin ama bunu sürekli yapamazsın. Ülkede dengeleri korumalısın ve bunu da en iyi malum kişi biliyor.
oo başka mevzu. Ben bunu yazarken barış olayına değinildiği için söyledim. Nedense onların yerlilerde isyan olmuyor vsMedyada bariz şekilde Fener üstünlüğü var. Veya algı ve bir şeylerin üstünü örtme konusunda daha nitelikli elemanlar var da denilebilir.
Fenerbahçe içinde yaşanılan sıkıntıları duymuyoruz.
Bizde Nelsson bir şapka taktı, neredeyse fişine kadar ifşa olacaktı.
Geçen maç sonunda Djiku ile Brown arasında herkesin gördüğü, kameralara yansıyan ciddi bir gerginlik yaşandı. Hiçbir yerde bahsi geçmedi. Bizde olsaydı çoktan "Okan hoca hakimiyeti kaybetti, oyuncular mutsuz, maaş dengesi yüzünden takımdaşlık sona erdi" gibi söylemlerle en az 10 günümüz geçmişti.
Lammens kim de 25 milyon edecek sirf belcikali ve tipi Courtois'ya benziyor diye herifin fiyati ucuyor saka gibi ..
Barış olmadığı senaryoda asla en iyisi değil. Geçen sene kayseri şampiyonluk maçı, bu sene Rize maçı. Kadrolara bakın. Yedek forvetin bile yok şu an. İcardi bu halde iken.Mevcut kadromuz hala ligin en iyisi.
Fb ve bjk çok transfer yapmış olabilir ama toplasan hepsi bir osimhen etmez. Osimhen bizi şampiyon yapabilir
DegilizMevcut kadromuz hala ligin en iyisi.
Fb ve bjk çok transfer yapmış olabilir ama toplasan hepsi bir osimhen etmez. Osimhen bizi şampiyon yapabilir