GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 85

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,2K
Sayfa
85/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City'e transferi eli kulağında olan Donnarumma bile Uğurcan'dan daha olası. Adamlar dönem sonu gelmişken takımın sembolü olarak gördükleri, defaatle satmayacağız vurgusu yaptıkları, taraftarın kırmızı çizgisi haline gelmiş kalecisini sana verir mi? Yine saçma sapan uğraşlar veriliyor.

Kac kere yazıldı 2 milyon daha istiyor City 12 milyona satacak diye.

Fb nin kaleci aradığını bile bile son güne uzattılar. Çocuk olsa akıllanır artık ama nerde.

Giriş çıkış bekleniyormuş, Facetime yapılmış.
Donnarumma kulübünden kovulmasa satılmayacaktı bile Ederson.
City 12ye satmadı. 15e sattılar. Fb medyasi ve parali köpek fabrizioya inanmaua devam edin siz. Bizim teklifimiz hiç bir zaman 10m üstü olmadı

Afrika veya Dünya Kupası, kısa pas uzun pas meselesi değil konu abi. O an sinirden öyle hatırlayıp yazdım. Milli Takımdan kovdular sonuçta.

Adam kalecilik dışında saçma sapan işlere soyunuyor. Herkes önce kendi mevkisinin öncelikli işlerini yapsın.

Ee bu adam bunu zaten 3 yıldır yapmıyor daha doğrusu yapamıyor. Bunu övmenin bir tarafı bence yok yani.

Ya ben sana karşı çıkmıyorum zaten. Bir ufak düzeltme ile birlikte ek bilgi veriyorum. İlk maçta oynuyor ama bazı pozisyonlarda hocasını dinlemeden pas falan atıyor. Hocası maçtan sonra uyarınca posta koyuyor olmaz öyle şey, ben paslı oynarım falan diyor. Atışıyorlar. O yüzden gönderiliyor kamptan. O derece bir manyak diyorum. Söylediğin haklı nedenlere EK OLARAK bizde de başına buyruk ben ille paslı oynarım kafasında hareket edip arıza da çıkartabilir diyorum. Seni destekliyorum. Neden her yorumu herkes tartışma girişimi olarak anlıyor...

Lammensi Villa alsa Manu Martinezi ceker
Lammensi Manu alsa Villa son gun kalecisini birakmaz baska isim de gecmiyor zaten..
Buradan bize ekmek cikmasi cok zor Martinez maliyetten bagimsiz gelebilecek en iyi herif olurdu Donnarumadan sonra

City'e transferi eli kulağında olan Donnarumma bile Uğurcan'dan daha olası. Adamlar dönem sonu gelmişken takımın sembolü olarak gördükleri, defaatle satmayacağız vurgusu yaptıkları, taraftarın kırmızı çizgisi haline gelmiş kalecisini sana verir mi? Yine saçma sapan uğraşlar veriliyor.
Donna transferi bitti.

Hiç bir uğraş vermediklerini herkes görüyor

3 ay boyunca teknik direktörünü kandırıp canlı yayınlara konuk ettiren bu adamlardan bir an önce kurtulmak en büyük transferden daha isabetli bir iş olur.

Kaleye supermende gelse, stoperde Apo, ofansif orta sahada Sara ile Avrupa’da rezil olmama ihtimalimiz yok. Ustelik BAY yerine birde kanat lazim. Tutturmusuz bi kaleci.
Tepeden tırnağa çapsızlık akıyor bizde..
Sokayım kalecilerine..
Nefret ettirdiler kendilerinden..
İstediğin kadar iyi kaleci al bu orta saha ve kanat rotasyonuyla bizden hiçbir halt olmaz..
Çapsızlar sürüsü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri