GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 90

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,2K
Sayfa
90/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedimin dedigi gibi transfer icin ricada bulunmus olabilir siyasiler ki bu da zaten cumhuriyetin son kalesi icin muazzam bir celiski !!
Biraz basit duz mantik bakmakta fayda var..Herifler 10 yildir sampiyon olamiyor yaw bunun izahi olabilir mi

Bunlarda çok haklısınız zaten de... Bu sene için "acaba" dedirten mevzu Chobani sponsorluğu ile devletin yürüttüğü kritik bir politik mevzunun çok örtüşmesi...

Feldkamp gibi bir hoca getirelim, Ege Araç, Furkan Koçak,Çağrı Balta falan oynatır en azından oyuncu kazanırız, transfer yapacağımız yok

Lammens
Uğurcan
Altay

Sıralama yapsak böyle olurdu heralde bence Onana ile ilgilenmeyeceğiz taraftar tepkisinden çekiniyorlar

City 12ye satmadı. 15e sattılar. Fb medyasi ve parali köpek fabrizioya inanmaua devam edin siz. Bizim teklifimiz hiç bir zaman 10m üstü olmadı
Eray sabah sabah gerginliğini benden çıkarma, kime inanacağımı biliyorum.

12 versen bir günde bitecek bir transferdi, yazıda da 2 milyon daha verilse idi diye belirttim zaten. Bana ne fb kaça almış.

Sanki sadece fb veya fabri yazdı Ederson'u.
Ağustos'un başında 2 milyon daha arttırılmasını istiyor diye Cago isimli hesap yazıyordu burda.

Ctesi maç sonu hala Ederson diyen bir teknik direktörün vardı. Yaşanan rezaleti abi iyi oldu o bu diye normalleştirmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri