Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaleci lazımken tr'ye gelmeyi kabul etmiş ederson'nu nasıl rakibe kaptırırsınız lan

Sonsuz döngüye girmiş bulunuyoruz, ilk adım rezalet geçen bir yaz transfer dönemi.

Bunun bir sonraki adımı devre arasında eksiklerimizi tamamlayacağız.

Onun da sonrasındaki adım devre arasında kimse iyi oyuncusunu bırakmıyor, yazın bakarız.

vsvs.

Ya ciddi anlamda beceriksiz bir yönetim iş bitirici insan çok az içlerinde. Ya da siyasetçilerden emir alıp özellikle yapıyorlar bu rezaletleri.

İki durumda da gönderilmeleri gerekiyor. Galatasaray markasının en zayıf noktası bu yönetim

Boyle malca yonetilen kulup var mi acaba diye dusunuyorum. Sen her sene sampiyon ol, ama transfer donemi geldiginde ortaliga sic ve birak. Bu taraftar sizden daha iyi kadro planlar yemin ediyorum.

Transfer donemi yeni basladiginda ne diyorduk?

-Kaleci alinmali
-Stoper alinmali
-Sag bek alinmali
-Orta saha alinmali
-Kanat alinmali
-Osimhen alinmali

Duruma gore de 10 numara o da Mertens tarzi birisi lazim olabilir diye.

1 Eylul'e geldik ve simdi ne oldu?

-Kaleci yok
-Stoper yok
-Orta saha yok
-Kanat icin Sane alindi, ama Baris gidebilir deniliyor. Zaniolo da kalcak gibi yoksa onu da satacaktik. Yani yine kanat lazim bu durumda
-10 numara yok
-Osimhen alindi

Simdi ben bu yonetime ne deyim? Bunu insan nasil basarir? Bir de bonservislere 110 milyon euro verip yani.

Asıl sorun kaleciden daha büyük her mevkiyi yedekleyen Barış Alper gidiyor ve kanatta oynayan Sane o kadar efor harcamıyor bu takımın orta sahası fena cortlar 2 adam almazsak ligin ortasını bile getiremeyiz.

Geçen sene Barış'ın hayvansı mücadelesi sayesinde +1 fazla oynuyorduk şimdiyse -1 olacağız bu denklemde orta sahasız yola çıkılmaz kalecisiz bile çıkılır ama orta sahasız çıkılmaz.

Büyük takımların ikinci ve üçüncü kalecilerini bir liste yapmak lazım ama zaman kalmadı

İlkay ve Uğurcan mutlaka alınmalı.

Barış satılmalı ve yerine de Lookman alınmalı.

Takımda yerli omurga kalmadı düzgün.

Motivasyonu düşen Bardakçı, Yunus, Eren ile olmaz.

En iyi yerliler az da olsa sayıca bizde olmalıZ
Lookman en az donnarumankadar imkansiz bir hedef bence.

Eze yinkaptirdigi icin tottenham aliyor gibi zaten

ya bu ultraslan niye yangın yapmıyor. aslolan Galatasaray değil mi? yine 2 kangal sucuğa kulübü sattınız mı?

Asıl sorun kaleciden daha büyük her mevkiyi yedekleyen Barış Alper gidiyor ve kanatta oynayan Sane o kadar efor harcamıyor bu takımın orta sahası fena cortlar 2 adam almazsak ligin ortasını bile getiremeyiz.
Toplam oyuncu sayısı lig için bile yetersiz

Barış büyük kayıp olacak oyun sistemimizi değiştiren bir durum bu alıp gidebilecek oyuncuyu kaybettik şimdi biraz daha pas oyunu oynamamız gerekecek Sane'nin de o eski patlayıcığını henüz göremedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt