- 31 Ağustos 2021
- 56.059
- 40.808
- 2.733
Baris yerine alinabilirdi...ayni sey degil ama kanat sonuctajekemliler bunu bekliyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris yerine alinabilirdi...ayni sey degil ama kanat sonuctajekemliler bunu bekliyordu
Bize acil oynayacak eleman lazım Haydar abi şu andaÖyle ama ne yapalım, genç kaleci alırsan geliştiricen kısa zamanda... Daha eksiksizini bulabiliyorsan onu al, lafım yok...
Defansif açıdan yeterli olabilir hücuma dönük biri gerekiyor gibiberkan ve kaan ortasaha rotasyonu için yeter de artar bile
24 saattir ederson isteyip onaya söven birinden teknik cevap veriyorum bir de.Mumkunse bir de şu istatistiklere göre kıyaslayan,cevaplasinlar da ciddi söylüyorum ben de bileyim ikisinin farkını
Bu nasıl sakatlik takıma kemerburgaz da ayı mı saldırdı?olası bir sakatlıkta liverpool maçı ilk 11
jankat
sallai metehan arda eren
eyüp berkan kaan
sane icardi jakops
Evet çok güzel olur amaKolo Muani'yi alırdım mesela kanat olarak da düşünebilirsin bu adamı
Icardi'nin işi zor oynama süresi yarım saati geçmez
icardi 10noya yeter de artar bileDefansif açıdan yeterli olabilir hücuma dönük biri gerekiyor gibi
Kolay gelsin Okanım, dün gece sinameki içmiş olmalısınşuan wcde kavukcu ve dursunu düşünerek sıçıyorum!
24 saattir ederson isteyip onaya söven birinden teknik cevap bekliyorum bir de.Mumkunse bir de şu istatistiklere göre kıyaslayan,cevaplasinlar da ciddi söylüyorum ben de bileyim ikisinin farkını
Ona katılıyorum ben de ama edersonun da farki yok o da saçma goller yiyor ki citynin verdiği gol beklentisi daha azdır ona rağmen yiyor yani az pozisyonda.Ustune bir de unitedin kara delik olması da var , her giden batırıyorOnananin adi cikmis iste bir de gercekten cok aptalca goller yiyor boyle videoluk falan.. Yoksa ayagi iyi sadece Onanadan
Okan'ın yine kotaracağını düşünüyorum bu söylediğin mevzuyu,ama böyle gidersek o da yetmez katılıyorum.Önümüze gelene 10-15 maaş basmayı bırakmamız lazımBen zaten başından beri bizim yönetimden memnun değilim.
Diğer konulara gelirsek bunun tek bir cevabı var günün sonunda bilmem kaç yıldır onlar şampiyon olamıyorlar.
Bununda en büyük sebebi takım olamamaları ve yanlış hamleler yapmaları. Maaş dengesi de buna dahil. Sezon sonunda herkes aldığı paraya bakıp yeni sezona geçiyor.
Bizim en büyük olayımız içerdeki kenetlenme bana göre. Bu yıl yaptığımız işlerle o kenetlenmeyi maalesef çok büyük baltaladık.
Daha da uzatmayacağım bu konuyu. Saçma sapan işlerle uğraşıp başarısız olan bir kulüple kendimizi bir tutmayalım lütfen.
Örnek almamız gereken takımlar ortada... Malum takım üzerinden örnek verip bizde yapalım kafası bence çok tehlikeli bir durum.